Момчета много се притесни даите съвет

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
ArturDent
Автомобил:
Двигател:

Re: Момчета много се притесни даите съвет

Мнениеот ArturDent » Пет 12 окт 2007 8:58

doking написа:Здр на всички от форума.Първо иском да кажа че следя форума от година и половина защтото посабрах пари и реших да си купя любимата ми марка .Тя вече е факт купих си Пасат 4 1997Гг бензин автоматик 1.6 седан месец Юни ...

Сигурен ли си че е "Пасат 4", я се поразрови и може да се окаже VW Passat B5.

doking
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Момчета много се притесни даите съвет

Мнениеот doking » Пет 12 окт 2007 10:47

ArturDent написа:
doking написа:Здр на всички от форума.Първо иском да кажа че следя форума от година и половина защтото посабрах пари и реших да си купя любимата ми марка .Тя вече е факт купих си Пасат 4 1997Гг бензин автоматик 1.6 седан месец Юни ...

Сигурен ли си че е "Пасат 4", я се поразрови и може да се окаже VW Passat B5.
Да прочетох в форума че моят модел се води B5 1997-98г и вече трети път ми направи този номер и пак при паркиране почти съм спрял и ми изгасва затова се притеснявям дали нямя дя ми изгасне с па голямя скорост.

Потребителски аватар
sasho_mf
Автомобил: Toyota Corolla Verso
Двигател:

Мнениеот sasho_mf » Пет 12 окт 2007 18:36

Stivi написа:Ами подавай малко повечко газ при маневриране и няма да ти гасне и всичко ще ти работи :lol:

Колега каква газ да подава - колата е автоматик просто няма как да загасне при маневри освен ако наистина няма някакъв проблем.

doking
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doking » Нед 14 окт 2007 13:12

sasho_mf написа:
Stivi написа:Ами подавай малко повечко газ при маневриране и няма да ти гасне и всичко ще ти работи :lol:

Колега каква газ да подава - колата е автоматик просто няма как да загасне при маневри освен ако наистина няма някакъв проблем.
И аз така мисля но исках да го чуя от някои от форума мерси за отговорите на всички разбрах .Модераторите могат да заключат темата .

Върни се в “Passat”