Абе не е разумно да отваряш ДВГ-то без да си сигурен че се налага.
Да не се окаже накрая че е текло от някое пършиво маркуче, и ремонта е могъл да се размине с нова скоба за левче.
Аз май го намерих откъде тече - днес направо се изля около литър.Някъде около термостата е (има много неща и не се вижда с точност).Тече само на загряло и то от време на време.Явно през другото време тече ама по малко и се изпарява и затова няма следи от теч а реално си тече.
Тези дни ще я оставя в сервиз да я чоплят да видят откъде тече точно и ше драсна какво са открили.
Това с надуването с компресор в цилиндрите ми се вижда много груба интервенция.При загрял или при студен двигател го правят?
няма значение при какъв дали е загрял или не ако има пробив в гарнитурата не е груба интервенцията на мястото на всяка свещ се завива накрайника на компресора и така на всеки...
Преди време при мен,също губеше антифриз като се кара.На място няма течове,няма бял пушек от ауспуха,не се пресича маслото.Оказа се корозирала тапа на главата.Като загрее има и налягане,дупчицата е нищожна и каквото изтича се изпарява веднага,докато един ден се разшири и почна да църка с тънка струйка.Всичко това се случи на предната ми кола - форд.Знам подобни случки и с лада,но там тапа на блока.