Здравко, не искам да те отказвам за газта, само ще споделя моя опит. Преди известно време и аз реших да сложа газ. Отидох при най-добрите газаджии(много хвалени тук и в други форуми), сложих хубава газова, качествен монтаж, емулатори и т.н. изобщо без компромиси. Какво да ти кажа голяма грешка-колата просто вече не беше същата. Трудно палене, тресене, гаснене, нестабилни обороти, давене, ниска динамика и какво ли не още. Ходих при сумати маистори-нищо. Накрая я махнах и си върнах старото положение.
Така че пак го премисли това. Успех.
Проблем-двигателят "тресе" на ниски обороти
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
на кои двигател си слагал газова и каде- като гледам си от софия къде ще ми препоръчаш. СДо сега сме се насочили към едни сервизи хкоито се намерат на бул. Ботев. Ти къде ще ми препоръчаш .- А относно динамиката това за мен е семеина кола повече от колкота спортна - нито аз нито баща ми сме спортни натури/ в шофирането имах впредвид иначе не сме некои дебелаци/ та с това ще се примиря стига да нема други проблеми - като например да не ми се прецака много работата на бензин - че аз като ида на работа гравно на бензин ще е . Мерси предварително за отговорите.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател: