Проблем с пасата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,щастлив съм да ви съобщя за успешен ремонт на скъпия ми пасат. Оказа се стъпковото моторче.За моя болка пак се оказа че няма кадърни сервизи.Друг въпрос е че и с необходимата техника ремонта на автомобил от по старо поколение в българия е мисията невъзможна.Същинският ремонт се осъществи при събирането на всички части на инжекциона накуп и бясната им смяна едно след друго.Недаи си боже да закъса Шарана тежко ми и горко.
И да споделя днес 15.11. щастлив и с изправен автомобил тръгвам от сервиза и на второто кръстовище на зелен светофар ми бяха отнети всякъкви видове предимства.За малко пак в сервиза но уви ПИРЕЛИ са голяма фирма.Колеги моля ви пазете себе си и останалите.
С уважение: ваш колега
И да споделя днес 15.11. щастлив и с изправен автомобил тръгвам от сервиза и на второто кръстовище на зелен светофар ми бяха отнети всякъкви видове предимства.За малко пак в сервиза но уви ПИРЕЛИ са голяма фирма.Колеги моля ви пазете себе си и останалите.
С уважение: ваш колега
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
ПОнеже някой колеги заговориха за този TPS, искам първо да кажа на колегата който попита как се проверява - прави се компютърна диагностика, т.е. трябва да се закачи компютър и на него доколкото съм виждал се гледат градусите на отваряне на дроселовата клапа.
Аз пък искам да попитам следното - вярно ли е че тази графитена плочка наречена TPS като нова струва 500-600 лв и дали подлежи на някакъв ремонт?
В няколко сервиза ми казаха че при моя пасатко този TPS си е почти заминал, поради което ниските оборотите при загрял двигател са около 800 и не могат по абсолютно никакъв начин да се вдигнат.
Аз пък искам да попитам следното - вярно ли е че тази графитена плочка наречена TPS като нова струва 500-600 лв и дали подлежи на някакъв ремонт?
В няколко сервиза ми казаха че при моя пасатко този TPS си е почти заминал, поради което ниските оборотите при загрял двигател са около 800 и не могат по абсолютно никакъв начин да се вдигнат.