Миризма на изгорели газове-за малко да се запаля
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
K22 написа:като начало скъсих разкапания маркуч, но мисля да им разменя местата-този за връщане на бензина не е под налягане и мисля че е по-сигурен от тези по магазините.
Одобрявам. Резваш му 1 сантиметър и ще изкара още толкова, колкото досега. Като купиш нов - я изкара няколко месеца, я не!
Извод: Нещата не са такива каквито бяха едно време

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
И зареждаш бензин веднъж на 3 месеца, нали?K22 написа:Помпата ми работи непрекъснато!
Надявай се да се е скапал само този маркуч, дано няма поражения по бензиновата помпа.
Съветвам те да изразходиш този бензин и да налееш поне 20 литра нов, като след това на месец поне по 10 литра да си слагаш нов бензин. Иначе сам виждаш какво става.
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:И зареждаш бензин веднъж на 3 месеца, нали?K22 написа:Помпата ми работи непрекъснато!
Надявай се да се е скапал само този маркуч, дано няма поражения по бензиновата помпа.
Съветвам те да изразходиш този бензин и да налееш поне 20 литра нов, като след това на месец поне по 10 литра да си слагаш нов бензин. Иначе сам виждаш какво става.

- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, аз минах по абсолютно същия път наскоро - маркучите ми взеха да прокапват един по един. Първо този, за който говориш прокапа и по същия начин миришеше на КЕНЕФ в купето, щяхме да се удушим вътре, докато разбера откъде мирише. Смених го със "оригинален" GATES, на 20 бара - след 1 месец се РАЗМЕКНА и наду като балон и само късмета да ми замирише на бензин навреме ми помогна да не се запаля
Моя съвет е да смениш и 3-те маркуча - тези 2-та, за който говориш + този от другата страна на горивната рейка - явно, че едновременно се скапват и то със 99% вероятност е точно от начина ни на каране - много на газ, малко бензин и взе един и същ се върти в системата и явно става на ацетон. Сложи някаква ПРОВЕРЕНА марка, по възможност от познат, че е много опасно там - налягането е над 3 бара, съчетано с кофтито бензин и става

Последна промяна от zdravko на Пон 10 дек 2007 11:03, променено общо 1 път.
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ITN написа:И при мен прокапа същия маркуч и когато отидох в АУТО+ и казаха че двата маркуча струват около 250лв ми стана лошо и минах на вариант втора употреба.При смяната старите маркучи напрово ми се разпадаха ръцете.

Колега, вероятно са ти казали цената на маркучите от картера, те са с подбна цена, а за бензиновите, па ако ще и с платинени нишки да са...250 лв. идват маааалко множко