kris11 написа:raziel написа:
Така че всеки сам си прави сметката, ама при положение че един смотан датчик струва 200лв, едва ли 700лв за цялата предница са много.
Kолега след 5-6 месеца ще си на изходна позиция. Носачите изкарват пряко сили 19 000км, еле пък от "Евро 07" много повече. Лятото имах случай с датчик включвател на радиатора - супер надежден .Изкара цял половин ден

М*** дали не е "Moog" ??? Да ама вече не са с това име

, а са "Federal Mogul" все същото менте

Здрасти,
Това ми е много много многооо ясно.
Само за справка работих в Евро07 АД 3 години като Senior Sys Admin и съм пределно наясно със всички плюсове и минуси.. И понеже съм бил в кухнята знам какво се внася и от кой завод в Бразилия точно идва:)
Но е ясно че има части които са за служители и които са ОК и части които никога не бих си купил от там.
Успеха на тази може би най голяма компания за внос на авточасти се дължи че продава много евтини неща а българина като нема пари купува от там.
За лошото впечатление от Евро, като знам компанията е нормално да имаш лошо впе4атление:) Но нали знаеш че 80% от частите в софия са купени от Евро07 и са със сменени етикети:)
За носачите май наистина са Федерал Могул, една "немска" фирма, но си направих сметката че ако рециклирам ще ми доиде 400лв а така нови за 600лв все ще изкарат повече от рециклажа..
Впрочем в момента си намерих Мейле с подобрени шарнири за 400евро но е късно ве4е:)
Като цяло всеки сам си прави сметката и аз купувам от Стиви Ауто разни нещица и с 30% отстъпка който имам там съм много доволен но дори с 30% Лемфьордер ми идваше над 1000лв комлекта.
@longora: Оригиналните са Лемфьордер. Но в Интернет има доста подобрени на които казват че са изчистени недостатъците в шарнирите.