Снимките са в гаража

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 12 яну 2008 8:23

Честито и от мен и много безаварийни!!! Скъпо било, не знам кво било, карай си колицата и си свиркай и да не ти пука!!!

VALKOV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VALKOV » Съб 12 яну 2008 9:58

Честито и много безавариини, щом е изкарала толкова км значи е била поддържана кола не всички жабари са мърлячи!

Потребителски аватар
garfi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот garfi » Съб 12 яну 2008 12:33

Fr3nzY написа:
jivkojj написа:Абе я се развали, я не. Още повече че не е бил толкова натоварен колкото в сравнение 1.9ТДИ. Ноооо пък с тоя мотор как върви!!!! Един познат има А6 с такъв двигател и с мойта 1.8Т едва имам шанс, особено ако хукне по някои баир нагоре.
Честито!!!

На вращане се престраших да и натисна малко газта понеже имаше голяма мъгла а и човека ми каза ремаци масла не ги знам на какво дередже са в книжката вика пише ама много недей вярва какво пише ми каза продавача и така де натиснах и малко газта на баира както си пърках с 60км/ч изведнаж се изтрелях със 120км/ч нагоре мисля си че наема така не само заради големия мотор но и заради кутията понеже карах на директна и тя сама си подаваше скороста която и трябваше.

Абе ако си натиснал неволно кикдауна няма защо да се учудваш, че е ускорило двойно по баира. Със здраве да си я караш!!!

Потребителски аватар
paralesko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paralesko » Съб 12 яну 2008 20:09

безавариини километри не мисли за ремонти сега караи и това е

Върни се в “Passat”