Колата ми гасне в движение...На какво се дьлжи това?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
paralesko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paralesko » Чет 17 яну 2008 20:26

провери все пак и клапата ако е замърсена почистия дори проблема да е друг лесно е и няма да отнеме много време и аз си мислех какви ли не неща че са извън строя ама беше всичко от мрасотията така че успех да но откриеш причината по скоро :)

rumenbm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rumenbm » Пет 18 яну 2008 23:20

Привет отново! :D Първо искам да БЛАГОДАРЯ на всички които се опитаха да ми помогнат както и на теэи които са съэдали тоя прекрасен саит! :D Обещах,че след като раэреша проблема с моята кола ще го споделя с вас.Е,тоя момент настапи :D Много от вас дадоха добри савети,е някои ги отхварлих тъи като аэ най добре си поэнавам колата както и вие вашата... :D Та,днес я эакарах эа диагностика и причината се окаэа,че е в дебитомера,ако не се лъжа,тоест в черната кутиика която се намира над въэдушният филтар.Тоест,благодарение на нашите"качествени"патища,тои се е расцентровал.Дори и ХАМЪР да карам тука тои ще се прецака :D :D :D Сега е настроен и просто не мога да си поэная колата-като пушка е :D Искренно се надявам с моя проблем които имах и решение да помогне на вас эанапред.Ако някои има вапроси кам мен,то с удоволстве ще му одговоря :D

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Съб 19 яну 2008 2:01

Колега,дебитомера НЕ може да се "разцентрова" от дупките по пътищата.
Кажи къде ходи на диагностика?!
Помисли за газов инжекцион :!:

rumenbm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rumenbm » Съб 19 яну 2008 17:15

Какво имаш в предвит эа гаэовия инжекцион?На диагностика ходих блиэо до ИТАЛЯНЕЦА.Така ми каэаха,че се е расхлабила самата прожинка или самото колелце се е раэместило...Нещо такова ми споменаха :D

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Вто 22 яну 2008 16:09

еми айде честито тогава, безаварийно

Върни се в “Passat”