Климатроника не е стандартен. И климатика също. Доколкото съм забелязал стандарт са:
АБС
Предни ел стъкла
ел огледала
сигурно има и друго но не се сещам.

Пасат Б5 1.8Т-за какви пари може.... Приключено :) и избрано
- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
С кожен салон така или иначе рядко се срещат.
Сега се сещам че и подлакътника не е стандарт.
Един приятел си купи Б5.5 2004-та 1.6 дизел 101КС. При него липсват всичките тея работи:
- задните стъкла не са ел
- радиото е само с 2 говорителя отпред и то свирят доста зле
- няма подлакътник
Надявам се че поне задните спирачки са дискови
Така че при купуване се гледа.
Сега се сещам че и подлакътника не е стандарт.
Един приятел си купи Б5.5 2004-та 1.6 дизел 101КС. При него липсват всичките тея работи:
- задните стъкла не са ел
- радиото е само с 2 говорителя отпред и то свирят доста зле
- няма подлакътник
Надявам се че поне задните спирачки са дискови

Така че при купуване се гледа.
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега, аз карам такъв Пасатко и съм доволен, каското ми е 700лв, откъм двигател не мърда, датчиците също, засега. Возията е номер едно, ама това няма какво да го коментираме, разхода не е нещо скандално - за тоя двигател си харчи 12 градско и навън 8, сложих му и газов инжекцион и заспа. предницата също не е толкова келева, колкото искат да я изкарат някои хора, така че нещо читаво със всичките неща, които иска твоя приятел трябва да дойде към 11 000лв. успех, ако има нещо още питай
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми ролките и ремъците ми излезнаха около 700лв грубо, с работата, тва беше със смяна и на филтри и масла, мога с точност да ти кажа довечера, защото бордовия компютър/тефтер/ е в жабката на Паси, абе колега, като я вземеш приготвяш мин още 800лв за консумативи, а пък газов инжекцион ако ще слагаш ти казах - 1400 с една година гаранция, не те плаша, но си е малко по-скъпичка поддръжката на Паси Б5, аз като слезнах от Голфа 2 1.6 карбуратор и като я взех тая и останах малко вцепенен в началото, ама..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си я карам на бензин. Нещо не съм почитател на газта. Четох, че уж нямало проблеми с газов инжекцион, но все пак газта гори при друга температура (мисля по-висока). А изгорелите газове минават през турбината. Не съм много сигурен, че е съвсем все едно за турбината дали гориш бензин или газ. Нека ако има колега дето ползва газ да даде едно мнение.
За EDL - ми до колкото разбрах от мрежата не е точно ESP. И аз не съм на ясно. Не искам да те вкарвам в заблуда.
За EDL - ми до колкото разбрах от мрежата не е точно ESP. И аз не съм на ясно. Не искам да те вкарвам в заблуда.
-
- Автомобил:
- Двигател: