прекъсва на бензин - не винаги

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
ppupof
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ppupof » Нед 24 фев 2008 18:58

Явно компа нарупва грешки ,защото като го оставих без ток 10-15 мин запали и си държи оборотите на бензин,върви и т.н.Някой не знае ли някакъв тарикатлък та да направим машинката да не трупа "спам"

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 24 фев 2008 19:13

Слага се реле за рестарт на компа. При мене е така, но май не е препоръчително.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Нед 09 мар 2008 13:09

При мене проблема все още си стои. Не съм се и старал много да го отстраня, защото на газ работи а и на бензин горе долу. Сега ми направи впечатление, че на бензин ако искам да превключа с междинна газ - не се получава. Просто трябва да задържа по дълго натиснат педала.
Имам един въпрос - ТПС-а на АБС и АБУ мотора еднакви ли са? Стъпковите моторчета са различни.

Aus8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aus8 » Сря 12 мар 2008 18:47

Не знам дали ще помогне, ама да споделя решението на подобен проблем при моя пасатец. Две седмици го мотах из разни майстори, ресетвахме компа, елком сканиране, свещи сменяхме и т.н... прекъсваше и няма оправия. Накрая онзи ден го погледна човек, работил в немски сервиз, хвана клещите и свали металните кожуси върху гумените накрайници на кабелите за свещите. Това му беше - колата си отдъхна, а аз 3 пъти :D От тях е давало утечка на тока. :!: Поздрави!

Върни се в “Passat”