Б3, 2000 куб. автоматик - вибриране

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
zdravko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zdravko » Сря 05 мар 2008 18:00

За това абсолютно съгласен ;)
След като не намерих Лемфьордер за заден на двигателя го смених с уж маслен на Топран.
Издържах цяла седмица с него, ама защото нямах време да го сваля! :(
На следващата събота веднага колата на канала и тампона вънка!!!
И си сложих стария, сплескания, с който продължавам да съм и сега ;)

:офф Радо, оригиналния заден тампон за нашите 2Е (Лемфьордер) е 220 лв. - помниш ли, един път ти звънях да те питам за телефона на Д&Н, толкова ми казаха. Тогава взех някакъв Вайко ОБАЧЕ го свалих още на другия ден - УЖАСНИ вибрации, добре, че успях да го върна, че не беше евтин (около 50 лв.) и след това по моргите - няма и няма, опитваха да ми пробутат от 1.8, които стават по закрепване, но са съвсем други като конструкция. ОБАЧЕ в една от моргите намерих цели 3 такива тампона, при това читави, и то само по 25 лв. ги даваха - мислеха, че нови в магазина са по 60. И с този "новия" тампон колата просто ЗАСПА!

ivanp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivanp » Чет 06 мар 2008 22:28

Тампоните на скоростната кутия различни ли са от тампоните на двигателя, в смисъл има ли 2 групи отделно обособени тампони ? Поне аз така си мисля че е, но сред отговорите се споменават и тези от двигателя, което е леко объркващо.

Потребителски аватар
zdravko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zdravko » Чет 06 мар 2008 23:00

ivanp написа:Тампоните на скоростната кутия различни ли са от тампоните на двигателя, в смисъл има ли 2 групи отделно обособени тампони ? Поне аз така си мисля че е, но сред отговорите се споменават и тези от двигателя, което е леко объркващо.

Общо 3 са тампоните - един преден (отпред в средата) и 2 задни - един отдясно - под двигателя и един отляво - под скоростната кутия.

Потребителски аватар
miroslav ruse
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miroslav ruse » Пон 10 мар 2008 10:23

:) май леко сам прав колега модернатор :wink:

Върни се в “Passat”