задните са ми 195/60/14 или на 65 бяха ще ви излъжа. Мишелин енерджи3 много съм доволен вече 4та година ги търкалям и нищо им няма

theater написа:Аз моя го купих със 185х60х14 и беше ужасно нисък. Не е работа за нашите пътища. Вчера си купих от Диана Gislaved Speed 616 за 80 лв парчето 185х65х14 и като че ли малко се понадигна колата.
Иначе някой има ли отзиви от летните гуми на Гиславед или аз ще съм първия?
Чувал съм, че серията им Норд Фрост за зима е много добра, но за летните само четох в един руски сайт, че ги хвалят.
Iavor написа:theater написа:Аз моя го купих със 185х60х14 и беше ужасно нисък. Не е работа за нашите пътища. Вчера си купих от Диана Gislaved Speed 616 за 80 лв парчето 185х65х14 и като че ли малко се понадигна колата.
Иначе някой има ли отзиви от летните гуми на Гиславед или аз ще съм първия?
Чувал съм, че серията им Норд Фрост за зима е много добра, но за летните само четох в един руски сайт, че ги хвалят.
Мисля,че бяха шведски тези гуми,аз също мисля да си купя от тях.Чувал съм ,че са добри.
Jovany написа:Kато е станало въпрос за гуми да попитам и аз нещо. Какво ви е мнението за Michelin pilot Exalto 195/60/15. Купих колата с 4 от тези гуми и първите ми впечатления са че са адски шумни ама ужасно. Проверил съм предницата из основи и всичко си е ок /имам предвид че не е от лагери шума/ за отзад не съм много сигурен но едва ли е от лагерите.
Какво ще кажете вие може ли да разчитам на въпросните гуми или да ги изхвърлям по скоро.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта