данък - 140 - веднъж годишно,
бензин - всеки месец по един данък ....

Данък за 2008г на Пасат
- Masculan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ха
Абе пичове, до изтичане на инвалида не се плаща данък, ама после се надявам да не е много висок-1.8 90к.с
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- severnakorona
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- severnakorona
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги, аз да се възползвам от темата във връзка с общината. Дали някой знае как седи въпроса за винетките които се дават на инвалиди ? Аз съм инвалид и подадох молба за винетка, която ми беше отказана поради факта че колата ми била много мощна - над 1800 кубика и цели 131 коня ... До тук добре .. възможно е, но на мой приятел баща му има кола 2500 кубика 136 коня която е пак на инвалид и той си има и винетка и талон за паркиране на синя зона.... Въпроса ми е как така той може да има а аз не ? Ако някой знае нещо по въпроса ще съм много благодарен !
- ArturDent
- Автомобил:
- Двигател:
За инвалидната винетка:
Моите родители са инвалиди първа група, но само баща ми има право на винетка, защото само на негово име има регистриран автомобил - 90к.с.
Аз я сложих на пасата, защото той не излиза извън града.
т.е. За да вземеш винетка на инвалид той трябва да има регистриран автомобил под 90 к.с. на негово име.
Иначе молба се подава в "социлни грижи" или нещо подобно, с всичките там ТЕЛК, Гражданска отговорност и т.н.
Моите родители са инвалиди първа група, но само баща ми има право на винетка, защото само на негово име има регистриран автомобил - 90к.с.
Аз я сложих на пасата, защото той не излиза извън града.
т.е. За да вземеш винетка на инвалид той трябва да има регистриран автомобил под 90 к.с. на негово име.
Иначе молба се подава в "социлни грижи" или нещо подобно, с всичките там ТЕЛК, Гражданска отговорност и т.н.
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател: