coolboy_ написа:ifidik написа:що не минеш под моста да си избереш печка и да се дърпаш с нея и да видим дали ще имаш смелост да пишеш
да не съм някой мишок да ходя да се крия от куките (: аз се дърпам по кръстовищата с такива като тебе (пък и там публиката е повече)
... за това говорим
аз не съм казал че съм "състезателя на кръстовищата" , но при следната ситуация:
- стоя си аз с пасата или с хюндая(по-често защото е спортна кола и всеки иска да я пробва) и до мене на кръстовището спира някаква кола и почва да реже яко газта и шофьора с едната ръка на волана, главата към мене и гледа като Шумахер. Това всеки би разбрал, че тука става въпрос за някой който си мисли че е най-бързия в града (щото си е сложил спойлери и лампички) примерно и ходи "долу под моста" да го доказва. Тогава какво прайм се питам аз:
Решение 1: режеш и ти яко и двамата чакате да стане зелено и се изстрелвате - пък на който колкото дупки му се паднат отпред.
Решение 2. увеличаваш си музиката и стойш като мишок гледайки напред и си викаш - мале тоя ша е един от тия "под-моста" чакай да не се закачам, че с тия лампички колата му сигурно върви повече.
За това говоря.
Предварително се извинявам ако съм обидил някой или съм засегнал личното му пространство.
На колегите който ми отговориха съм искренно благодарен и им пожелавам късмет, на тия дето се заяждат ... те си знаят.