ПАССАТ 1.8Т свирене на турбото

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: да да да ...

Мнениеот trunner » Съб 17 май 2008 5:12

coolboy_ написа:
ifidik написа:що не минеш под моста да си избереш печка и да се дърпаш с нея и да видим дали ще имаш смелост да пишеш

да не съм някой мишок да ходя да се крия от куките (: аз се дърпам по кръстовищата с такива като тебе (пък и там публиката е повече)
... за това говорим

А май си говорим за някакви странни комплекси които се избиват на пътя, нищо, че ние, смешниците, със смешните дизели комбита, пълни отзад с каци със зеле (коментар на колегата в гаража ми) нямаме вина за простотиите на интелигентни като теб хора!

Потребителски аватар
coolboy_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот coolboy_ » Пон 19 май 2008 2:00

Сърдечно се извинявам се на колегата с "ритника отзад" - сега разбрах вече за какво е говорел. Но в моя защита искам да кажа че си помислих, че се заяжда нарочно и затова се изнервих и т.н.
Всичко останало - коментарите и заяжданките произтекоха оттам.
Да сте живи и здрави.[/img]

Потребителски аватар
coolboy_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот coolboy_ » Пон 19 май 2008 2:10

niks76 написа:
coolboy_ написа:
ifidik написа:що не минеш под моста да си избереш печка и да се дърпаш с нея и да видим дали ще имаш смелост да пишеш

да не съм някой мишок да ходя да се крия от куките (: аз се дърпам по кръстовищата с такива като тебе (пък и там публиката е повече)
... за това говорим

за градска гонежка нямаш направо никакъв шанс от синята "пе4ка" а пък това 4ервеното ако знаеш какъв ритник полу4ава като вклю4и втората турбина ;избери си с кое да си идвам за рацер изпълнения?
пи4 сфетофарна гонежка не е голямо изтъкване-наи много да направиш някоя беля ,а е и глупаво да го изтъкваш ,камо ли пък да се правиш на мъж зад клавиатурата
Изображение
Изображение

не се притеснявай пич. и синия и червения имам с какво да ги "догоня"
Tiburon-чето (купето) пак е с + ... казвам ти щ"от знам че ще питаш

Je ne suis pas peur, je peux battre vos voitures!

Изображение
Изображение

Последна промяна от coolboy_ на Пон 19 май 2008 3:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
coolboy_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот coolboy_ » Пон 19 май 2008 2:50

coolboy_ написа:

... за това говорим

аз не съм казал че съм "състезателя на кръстовищата" , но при следната ситуация:
- стоя си аз с пасата или с хюндая(по-често защото е спортна кола и всеки иска да я пробва) и до мене на кръстовището спира някаква кола и почва да реже яко газта и шофьора с едната ръка на волана, главата към мене и гледа като Шумахер. Това всеки би разбрал, че тука става въпрос за някой който си мисли че е най-бързия в града (щото си е сложил спойлери и лампички) примерно и ходи "долу под моста" да го доказва. Тогава какво прайм се питам аз:
Решение 1: режеш и ти яко и двамата чакате да стане зелено и се изстрелвате - пък на който колкото дупки му се паднат отпред.
Решение 2. увеличаваш си музиката и стойш като мишок гледайки напред и си викаш - мале тоя ша е един от тия "под-моста" чакай да не се закачам, че с тия лампички колата му сигурно върви повече.

За това говоря.
Предварително се извинявам ако съм обидил някой или съм засегнал личното му пространство.

На колегите който ми отговориха съм искренно благодарен и им пожелавам късмет, на тия дето се заяждат ... те си знаят.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 19 май 2008 18:43

coolboy_ написа:Сърдечно се извинявам се на колегата с "ритника отзад" - сега разбрах вече за какво е говорел. Но в моя защита искам да кажа че си помислих, че се заяжда нарочно и затова се изнервих и т.н.
Всичко останало - коментарите и заяжданките произтекоха оттам.
Да сте живи и здрави.[/img]

Евала колега, поне имаш смелост да си признаеш грешката и да се извиниш!

Върни се в “Passat”