Заготовка за телефон Б5.5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Re: Заготовка за телефон Б5.5

Мнениеот Чудомир » Пет 08 яну 2010 16:10

sashot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashot » Съб 09 яну 2010 9:00

При закупуване на устройство от първия линк да се внимава то да е с код 7607545550 а не 7607545500, както е в случая, защото то абсолютно същото на външен вид, но няма да работи с MCD и останалите ФАБРИЧНО ВГРАДЕНИ във VAG автомобилите приемници на Блаупункт. 7607545500 е предназначено за работа с Блаупункт авторадиоприемници, продавани в търговската мрежа.
Да се има предвид и че при използване на тези устройства, както и такива от типа на xcarlink с bluetooth функцията "свободни ръце" ще е активна само когато радиото е в режим възпроизвеждане от чейнджър.

Темата сме я дъвкали вече. Описал съм в тема и как се връзва блутут каркит Нокия към фабричното хендсфри.

Потребителски аватар
ziatev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ziatev » Нед 10 яну 2010 20:20

Пичове , слагайте по един Parrot и бе се занимавайте със словни и скъпи комбинации за оригиналнич CarKit в колата.Хорат са го измислили , като доближиш колата телефона се канектва автоматично и не се занимаваш с нищо , има си модели с дисплей и без дисплей , с възможност за тел. указател и т.н.
И най - хубавото е , че можеш да сменяш колкото си искаш телефони. heavy metal zork

sashot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashot » Пон 11 яну 2010 8:24

Колега Зиатев, не бъди толкова категоричен. :) Както всяко нещо "Папагалът", в сравнение с други блутут каркитове, си има и добри и лоши страни. Както и блутут хендсфрито в сравнение с поставения във фабричната стойка телефон.

Потребителски аватар
ziatev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ziatev » Пон 11 яну 2010 19:39

Не съм търсил категоричност , но какви слабости има според теб Parrot?
Според мен каквито имат всички останали.ползвал съм такъв и съм доволен от това което предлага.Тествал съм и всякакви други и имам огромна база за сравнение. heavy metal zork

sashot
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashot » Вто 12 яну 2010 7:06

Ами идеята да се прекъсва сигналът от радиото към тонколоните и към тях да се подава звука от усилвателя на "папагала" не е перфектна. Да, тя предполага малко повече универсалност на използването на устройството, но доста по-интелигентно е да "кажеш" на радиото че има позвъняване през входа за телефон и да го вкараш в режим "телефоно повикване". Ако разбира се радиото има такъв вход/режим. :)

Върни се в “Passat”