CD passat B5
- mitacee
- Автомобил:
- Двигател:
ЕТО ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09022237
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това са абсолютни боклуци.. не знам защо още се продават. Колега купи си от тези - http://www.xcarlink-bg.com/ Аз съм с такова и мога да ти кажа че качеството на звука е уникално, няма нищо общо с тоя блоклуджарки FM транзмитер. Звука е може би с по добро качество от CD Changer'а. Аз съм с такова ако искаш да го видиш кажи
Пак е с флашка, има изход и за Ipod и за MMC. По скъпо е от транзмитера, но нямат нищо общо като качество!

Kолеги, другите варианти са ми ясни.
Интересува ме конфигуриране на радиото с vag-com къде в София ще ми препоръчате да се направи???
Освен това ще бъда много благодарен, ако някой запознат може да ми каже кой кабел от чейнджъра за какво е, понеже ми донесоха оригиналния чейнджър, но е без букса. Кабелите, които излизат от него са:
оранжев
черен
виолетов
кафяв
жълт
червен
сив
черен(върви заедно с белия и червения)
бял
син
(общо са 10 кабелчета)
Касетофона е GAMMA. Буксата за чейнджъра, която влиза в радиото я имам.
Ще ви бъда много благодарен, понеже чейнджъра го чаках около 3 месеца
Интересува ме конфигуриране на радиото с vag-com къде в София ще ми препоръчате да се направи???
Освен това ще бъда много благодарен, ако някой запознат може да ми каже кой кабел от чейнджъра за какво е, понеже ми донесоха оригиналния чейнджър, но е без букса. Кабелите, които излизат от него са:
оранжев
черен
виолетов
кафяв
жълт
червен
сив
черен(върви заедно с белия и червения)
бял
син
(общо са 10 кабелчета)
Касетофона е GAMMA. Буксата за чейнджъра, която влиза в радиото я имам.
Ще ви бъда много благодарен, понеже чейнджъра го чаках около 3 месеца

- Тони1
- Автомобил:
- Двигател:
Lavro написа:Не зная защо усложнявате нещата - когато аз си купих моя Пасат Б5, предложиха ми да сменят касетофона със СД- ченджер - вярно, НЕО, но ми излезе 60 лв.
Сложиха го на мястото на касетофона, работи перфектно и с СД, и с МП3 - плеър.
И всичко си е ОК.
смени си оригиналния касетофон с чейнджъра за Нео

Тони1 написа:Lavro написа:Не зная защо усложнявате нещата - когато аз си купих моя Пасат Б5, предложиха ми да сменят касетофона със СД- ченджер - вярно, НЕО, но ми излезе 60 лв.
Сложиха го на мястото на касетофона, работи перфектно и с СД, и с МП3 - плеър.
И всичко си е ОК.
смени си оригиналния касетофон с чейнджъра за Нео![]()
![]()
Смениха касетофона със СД/МП3 -плеер, за да бъдем точни / вкл. радио/.Мен лично ме устройва напълно.
- mitacee
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="longora"]Това са абсолютни боклуци.. не знам защо още се продават. Колега купи си от тези - http://www.xcarlink-bg.com/ Аз съм с такова и мога да ти кажа че качеството на звука е уникално, няма нищо общо с тоя блоклуджарки FM транзмитер. Звука е може би с по добро качество от CD Changer'а. Аз съм с такова ако искаш да го видиш кажи
Пак е с флашка, има изход и за Ipod и за MMC. По скъпо е от транзмитера, но нямат нищо общо като качество
колега не всеки разполага с добри финаси това което го предлагаш е над 200лв а трансмитера е 20-30лв
- Петър2008
- Автомобил: Passat 5.5
- Двигател: AVF
класика
longora написа:Зависи от човека. Примерно аз държа на класическия интериорен вид с всички оригинални джаджи без допълнителни приспособления
Напълно съм съгласен с мнението ти колега ....,
и в тази връка моля да споделиш:
-колко парички ти излезе с монтажа
-къде го постави в колата
-удобно ли е мястото за ползване
-изписва ли ти името на песента
-можеш ли да превърташ и избаш точно определена песен
блг