Пасат Б3 прекъсва
Имах абсолютно същия проблем и на моя пасатор 2Е ... за 79 лева в сервиз изток ми го оправиха сега колата е като нова.. проблема беше във няколко маркуча и износена капачка и центровка на инжекциона .. и аз си мислех че е от бензиновата помпа но УВИ НЕ БЕШЕ !!! Друга причина за тва прекъсване е и датчика зад двигателя ... или е зацапан и тябва да се почисти или е износен и трябва да се смени ..
- gencho60
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега отдавна не бях влизал в сайта,и чак сега прочетох за твоя проблем.имам питане като изпреварваш и подадеш газ по рязко глъхне ли?после не си написал за какъв двигател става дума.защото имам подобен проблем и никой в софия не може да ми го реши, дори и в сервиза на фолксваген.при мен колата зимата работи перфектно а проблема се явява само лятото.моята е с 1.8 ми.
- TeRRiEr
- Автомобил: Alfa Romeo 156
- Двигател: 1.9 JTD 115 2002
gencho60 написа:колега отдавна не бях влизал в сайта,и чак сега прочетох за твоя проблем.имам питане като изпреварваш и подадеш газ по рязко глъхне ли?после не си написал за какъв двигател става дума.защото имам подобен проблем и никой в софия не може да ми го реши, дори и в сервиза на фолксваген.при мен колата зимата работи перфектно а проблема се явява само лятото.моята е с 1.8 ми.
S.Raikov написа:Пассата е 1.8mi RP...Този от Гаража...

имаш л.с.

Проблема е решен да,проблема беше,че като са ни правили пробития резеовар в сервиза са запълнили и някаква дупка от която зимало въздух и като е запушена ставало вакум , "майсторите'' се чудиха,чудиха всичко по колата е 6 пък неще...и накрая един друг я кара и видя за какво става въпрос и се сетил да махне уплатнението на капачката и се оправи и до ден днешен не е прекъснала!