Вибрации между 80-90км/ч на пета предавка.

Техническа и сервизна информация за Passat
Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Вто 24 юни 2008 19:01

VGY написа:Благодаря за отговорите, аз се притесних да не е нещо от двигателя, че още съм на тръни след смяната на маслото :D . Но като гледам всички сте на едмо мнение, а именно баланса на гумите или крива джанта.

Не знам за другите колеги, но според мен, баланс на гумите или крива джанта е равно на около 30-70лв. :idea:в добрият случай. Ако имаш излишни пари или те мързи да ги размениш това е друга тема. А, ако искаш да дадеш по късно повече пари за части по окачване и т.н е съвсем друга тема. А съм чел по форумът, че и от изкривени спирачни дискове се получава. Там пък цената ти е още по друга. Има и още, където сумите растът в положителна посока, но ще спра. Интересно ми при теб от какво ще се окаже. Пиши :?: :wink:

Потребителски аватар
IIvanov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот IIvanov » Вто 24 юни 2008 19:06

С тия нашите хубавите улици не се съмнявай в нищо :)Нищо че вчера си бил на вулканизатор......една хубава дупка и крива джанта,а при по-голямо нещастие и гума........и оттам да не говорим,че глава боли........Пазете се

Потребителски аватар
Фанатик
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Фанатик » Вто 24 юни 2008 19:51

Това за втулките е също моного вярно, една голяма червена точка за колегата kundak

Потребителски аватар
stefanov65
Автомобил: vw golf 1.9 tdi
Двигател: AJM 2000

Мнениеот stefanov65 » Вто 24 юни 2008 21:57

sasho07 написа:
VGY написа:
А съм чел по форумът, че и от изкривени спирачни дискове се получава. Там пък цената ти е още по друга. Има и още, където сумите растът в положителна посока, но ще спра. Интересно ми при теб от какво ще се окаже. Пиши :?: :wink:

Колега при криви дискове(аз ги смених) ще е силно изразено само при натискане на спирачките само джанта или гума според мен ,пък мойеш да разбереш коя е вдигаш на крик стабилно едната предна(опъваш ръчна)завиваш пълен волан ,включваш 5скорост и пускаш плавно съединителя слизаш и гледаш вижда се идеално .
работил съм всервизче предимно за гуми и др.Късмет дано да е това пиши.

Потребителски аватар
stefanov65
Автомобил: vw golf 1.9 tdi
Двигател: AJM 2000

Мнениеот stefanov65 » Вто 24 юни 2008 22:00

Фанатик написа:Това за втулките е също моного вярно

извинявам се и това

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Сря 25 юни 2008 10:25

stefanov65 написа:
sasho07 написа:
VGY написа:
А съм чел по форумът, че и от изкривени спирачни дискове се получава. Там пък цената ти е още по друга. Има и още, където сумите растът в положителна посока, но ще спра. Интересно ми при теб от какво ще се окаже. Пиши :?: :wink:

Колега при криви дискове(аз ги смених) ще е силно изразено само при натискане на спирачките само джанта или гума според мен ,пък мойеш да разбереш коя е вдигаш на крик стабилно едната предна(опъваш ръчна)завиваш пълен волан ,включваш 5скорост и пускаш плавно съединителя слизаш и гледаш вижда се идеално .
работил съм всервизче предимно за гуми и др.Късмет дано да е това пиши.

Става въпрос, че размяната на гуми е най -малкият дерт от възможните :wink:

Потребителски аватар
fena_vd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fena_vd » Сря 25 юни 2008 11:56

Колега биенето е възможно да се получава и от разбито вътрешно каре или разбит баланс на дългата полуоска.При мен биеше при скорост над 100 км

Върни се в “Passat”