Passat B7 - подобрения и обща информация за модела
- VasilStoichkov
- Автомобил: Passat B7 Variant 4motion 177hp
- Двигател: CFGC
Re: RE: Re: Passat B7 - тунинг, подобрения, ремонти
DoH_KuXoT написа:Малко да защитим багажника
Страхотно изглежда, дали може да дадеш сайта от където са ти я взели? Предполагам е сайт
Re: Passat B7 - тунинг, подобрения, ремонти
не е сайт, негов познат пътува и ги пазарува от някакъв склад в Германия, има и други аксесоари, но повечето са кич, ветробрани, лепенки, накрайници за ауспух и т.н. ако има интерес мога да попитам дали е възможно да се поръча и за някой от Вас
- deodriver
- Автомобил: Passat B7 DSG 4motion
- Двигател:
Netasq написа:Откъде сте си взели гумени стелки, не само за багажник ?
Стелките+леген за багажника на RezawPlast съм ги взимал от Stelkite.com.Също така друг добър сайт е Stelki.bg и точно там е стелката за багажника с Б6-ца нарисувана на нея.Ако се чудиш точно кой модел стелки да вземеш за колата,просто ми пиши.Купувал съм от всички модели,даже и оригинални,докато ми паснат тези за които ти казах.От гумените стелки,всичко е пробвано.
Абсолютно същата е, значи ги има и налични и не е нужно да се чака.

- ВалентинВелев
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, някой имал ли е проблем с безключовото палене и отключване на Пасат б7? Напоследък се налага по-често да използвам втория ключ и ми направи впечатление, че понякога не иска да реагира при отключване и палене. С бутоните обаче се отключва и заключва без проблем, както и с паленето с гнездото на ключа всичко е наред. Смениха батерията, но след 1-2 дни пак започна да отказва keyless - a. Някой опит с такъв проблем или насока към компетентен сервиз?
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
И аз взимах гумени стелки за купето и багажника от същия сайт и всичко пасва идеално,гумата е мека и не миришат неприятно :)
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател:
Имам питане за слагане на GPS Locator за проследяване който е със СИМ карта ( комбиниран със прекъсване на горивната помпа ) - какви проблеми могат да настъпят според вас ако се сложи
и препоръка кой може да го направи
благодаря
и препоръка кой може да го направи
благодаря
-
- Автомобил: Passat B7 Alltrack DSG6
- Двигател: CFGC 177 hp 2014
Здравейте. Миналата година ми се случи (b7 alltrack 2.0 дизел, автомат) и наскоро пак: застигам автомобил, намалявам на около 60 км/ч (coasting function) и в удобен момент тръгвам да изпреварвам, давам газ и....нищо не се случва....никакво форсиране, стрелката на оборотомера не помръдва. Усещането е адски неприятно и маневрата ми е животозастрашаваща. На диагностика не излиза нищо...нито светва нещо на таблото.
-
- Автомобил: Passat B7 Alltrack DSG6
- Двигател: CFGC 177 hp 2014
Минавам от D на S и пак нищо, обратно на D и колата се оживява все едно никога не е имало проблем.
- beboyan
- Автомобил:
- Двигател:
Някой дали е сменял нещо по окачването. С тези дупки по софийските пътища, предницата я чувствамтм не толкова стегната, направо разтракана. Взех нови тампони за предните и задните носачи на Meyle HD. По рекламите ги дават, че са подсилени, ще видя дали е така или е само реклама. Какво друго бихте посъветвали да се смени или подобри по окачването за да възстановя добрата возия, както когато колата беше нова.
Последна промяна от beboyan на Нед 03 ное 2019 12:35, променено общо 2 пъти.
- deodriver
- Автомобил: Passat B7 DSG 4motion
- Двигател:
Spurs10 написа:Здравейте. Миналата година ми се случи (b7 alltrack 2.0 дизел, автомат) и наскоро пак: застигам автомобил, намалявам на около 60 км/ч (coasting function) и в удобен момент тръгвам да изпреварвам, давам газ и....нищо не се случва....никакво форсиране, стрелката на оборотомера не помръдва. Усещането е адски неприятно и маневрата ми е животозастрашаваща. На диагностика не излиза нищо...нито светва нещо на таблото.
Тази глупост съм я изключил още преди две години,точно поради такива причини,но при мен работеше нормално.Това е второто най-тъпо нещо в тези коли след старт-стоп системата.
Вероятно е да имаш проблем в мехатроника,но защо не записва грешка,не знам.
Има и още едно тъпо нещо Ел. Подгрев на купето, който работи под 5 градуса. Ако е 6 градуса не е нужно да ти е топло според Ханс
- bobi_robi
- Автомобил: Passat Б8
- Двигател: DFHA 2021
- Контакти:
Re: RE: Re: Passat B7 - тунинг, подобрения, ремонти
Предполагам имаш предвид, обдухването с топъл въздух :) през духалките..DoH_KuXoT написа:Има и още едно тъпо нещо Ел. Подгрев на купето, който работи под 5 градуса. Ако е 6 градуса не е нужно да ти е топло според Ханс