Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
Re: Пасат B5 и B5.5-тунинг,подобрения,ремонти
на б5 само я има, на 5.5. има стойка под ръчната но е по неудобна
И на втора употреба ли се завзема ? И колко кинти ?
Да на моя пасата пред ръчната съм напълнил със севъзможни глупости местото за чаши-тоест е по назад и се запълва с неща които пречат на поставянето на чашите.
Да на моя пасата пред ръчната съм напълнил със севъзможни глупости местото за чаши-тоест е по назад и се запълва с неща които пречат на поставянето на чашите.

-
- Автомобил: Passat B5.5 1.8T
- Двигател:
- Контакти:
Тази поставка много ми допада - има ли вариант да си я сложа допълнително на 5.5 и от къде да си купя?
Можеш, отговорът е малко по нагоре в темата :) Купува се , най-добре втора ръка от Пасат Б5. 20-30лв. 

...
Последна промяна от Vlad777 на Съб 05 окт 2013 19:32, променено общо 2 пъти.
Причина: Има си отделен форум за продажби!
Причина: Има си отделен форум за продажби!
колеги някой забелязъл ли е следното странно нещо. При отключване и влизане бързо в автомобила се чува как помпата на бензина тъкмо спира да бръмчи. Имам чувството , че с отваряне на вратата или с отключване на автомобила директо включва бензиновата помпа за секунда - две за да подкачи налягане ? После при подаване на контакт се чува същия звук за секунда две
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
На моята съм го забелязал това. Даже тази сутрин се заслушах - мисля си, причува ми се! Обаче като дадох на контакт, отново лекичко бъзна. И запали от раз де.
Може би така са го и замислили ЕнжЕлерите немски...
Може би така са го и замислили ЕнжЕлерите немски...
- MrLover
- Автомобил: Passat
- Двигател: AMX
DoH_KuXoT написа:колеги някой забелязъл ли е следното странно нещо. При отключване и влизане бързо в автомобила се чува как помпата на бензина тъкмо спира да бръмчи. Имам чувството , че с отваряне на вратата или с отключване на автомобила директо включва бензиновата помпа за секунда - две за да подкачи налягане ? После при подаване на контакт се чува същия звук за секунда две
Микроключетата във шофьорската врата е свързана с релето на бензиновата помпа. При първо отваря се включва с цел да качи гориво в системата и по-лесно да пали :)

MrLover написа:DoH_KuXoT написа:колеги някой забелязъл ли е следното странно нещо. При отключване и влизане бързо в автомобила се чува как помпата на бензина тъкмо спира да бръмчи. Имам чувството , че с отваряне на вратата или с отключване на автомобила директо включва бензиновата помпа за секунда - две за да подкачи налягане ? После при подаване на контакт се чува същия звук за секунда две
Микроключетата във шофьорската врата е свързана с релето на бензиновата помпа. При първо отваря се включва с цел да качи гориво в системата и по-лесно да пали :)Повечето от Вас може, да не са го чували ако имате проблеми с микретата.
предположих, че е нещо такова, но бях решил че си внушавам :)
п.с. паленето от втори път сега при по-ниските температури ми се оправи. Пали си от раз, държи си известно време обороти около 1000/мин после си падат минава си на газ и духва топличко. Почвам да я заобичвам все повече тая кола

Абе печката има ли го това подкачване ? Аз не го чувам, а ги оправих тия бутони ?
Майче няма.
И мене ме кефи печката-вчера вървеше на куршум-нали е по хладно има повече ОКСИ във въздуха и климатика не товари-само ги редя предавките в бързината и гледам някакви коли които уж вървят
.
Майче няма.
И мене ме кефи печката-вчера вървеше на куршум-нали е по хладно има повече ОКСИ във въздуха и климатика не товари-само ги редя предавките в бързината и гледам някакви коли които уж вървят

Е то и на В3 Пасата-бензинката като давах на контакт и поне по два пъти подкачваше.
Казваш на Дизела не му е необходимо предварително подкачване, като на тия турбо бензиници !
Майтапя се !
Казваш на Дизела не му е необходимо предварително подкачване, като на тия турбо бензиници !

Майтапя се !
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
Момчета има една пластмаса пред плафона на б5.5 с дупка по средата,от вътрешната страна която се отваря към прозореца.Някой да знае какво е туй чудо?
- Комшията
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател:
yanio написа:Сенник
И на какво прави сянка или на кого?