HarvesteR написа:
320кс на предно с механичен блокаж и ръчни скорости и НЕ буксуваше, .
Защото АСРа му е настроен като за предно и брутално реже въртящия момент и мощността.
HarvesteR написа:
320кс на предно с механичен блокаж и ръчни скорости и НЕ буксуваше, .
imedarov написа:Днес и аз сипах от добавката на ERC, или поне опитах, предпазният клапан на отвора на резервоара затруднява операцията. След това допълних с гориво, като извадих пистолета, по него имаше добавка. Ще споделя какво се случва с регенерациите, като натрупам впечатления.
imedarov написа:imedarov написа:Днес и аз сипах от добавката на ERC, или поне опитах, предпазният клапан на отвора на резервоара затруднява операцията. След това допълних с гориво, като извадих пистолета, по него имаше добавка. Ще споделя какво се случва с регенерациите, като натрупам впечатления.
За да съм сигурен, че добавката влиза в резервоара, купих 50cc спринцовка и система и налях нови 60мл ERC CatClean, като по този начин заобиколих защитата за грешно гориво. Ще споеделям мнения, но от първите 65мл, няма никакъв ефект.
Ter написа:Ами например:
- Иска ми се звука на парктроника да бъде по-силен или поне радиото да се намалява когато започне да писука, защото ако децата бърборят или говоря по телефона в това време въобще не го чувам
- Обхвата на сензорите на парктроника е по-голям и ако може да се изкара скалата на дисплея - имам предвид, че чуваш звука който е все едно си допрял стената/другата кола, а в действителност имаш поне още половин метър
- Ще е добре при заключване огледалата да се прибират
- Старт/Стоп да бъде деактивирано при запалване и ако ми трябва да го включвам с бутона, а не обратното
- Бонус ще е ако има автоматично сменя къси-дълги
netizen написа:Както се разбра - май няма как да се разбере действа ли тази добавка. Колата ще си пуска регенерация така или инак.
Потребители, разглеждащи този форум: владислав и 41 госта