Petrolhead написа:Колегата андреев, не се обиждай но доста глупости си написал.
То нали тук е място всеки да си каже каквото мисли ?! Давай, кажи ни за глупостите ...
Кое точно то издразни ?
Petrolhead написа:Колегата андреев, не се обиждай но доста глупости си написал.
Petrolhead написа:Издразни ме това че представяш своите лични възприятия за недостатъци на колата ...
Petrolhead написа:Издразни ме това че представяш своите лични възприятия за недостатъци на колата.
Повечето от оплакванията са дреболии, които се срещат при абсолютно всички автомобили. Всичките ти пространни писания оставят у мен впечатление, че се чудиш за какво да се хванеш за да се оплачеш. Решението е продавай и купувай японско, след като те са най-добри. А нас глупаците каращи фолксвагени ни остави да се оправяме.
Petrolhead написа:Колега, постоянно карам нови фолксвагени, затова казвам че написаното е пълна глупост.
Petrolhead написа: Надявам се да бъде обективен за разлика от колегата
denis the hotstepper написа:"...На прибиране от Чифлик за София реших пак да проверя разхода, защото щях да карам по много разнородни пътища. Семейството с децата и целия катун от багаж в огромния багажник. Пуснах автопилота на 110 и тръгнах. Чифлик-Троян-Абланица-Ябланица-АМ Хемус-София-градско в София и неделя вечер. Каране по третокласни, второкласни, първокласни пътища и магистрала, както и градско. Изпреварвах, когато се налага, намалявах когато се налага, в общи линия нормално каране и нормална скорост за България и този път. Показанията на моментния разход бяха всякакви, от 0 до 20 и нагоре. Паркирах пред къщи и се изумих. Среден разход 4.1, точно както пише в книжката. Само да отбележа, че по препоръки на близък човек сипвам нафта само от една бензиностанция в София! Не зная как ще е разхода, ако е с друга нафта"
Написах го в кавички, понеже вече го писах в друга тема. Колата е Голф 6 Комби 2010 2,0 коман рейл 140 коня с ДПФ. Много малко се различава от пасат 6 и 7, за които говорим тук...според мен. Моля да не влизаме за това в спор.
И не на последно място поздравления за темата на Павел! Това е темата, която задължително чета тук, въпреки, че до сега не съм писал. Причината е, че е грехота да се "спами" точно в тази стилно поддържана тема!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта