Passat B7 - впечатления след 45 дена и 4000 км. каране.

Техническа и сервизна информация за Passat
pavel_andreev
Автомобил:
Двигател:

Re: Passat B7 - впечатления след 45 дена и 4000 км. каране.

Мнениеот pavel_andreev » Пет 10 май 2013 22:40

Petrolhead написа:Колегата андреев, не се обиждай но доста глупости си написал.

То нали тук е място всеки да си каже каквото мисли ?! Давай, кажи ни за глупостите ...
Кое точно то издразни ?

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Съб 11 май 2013 18:27

Издразни ме това че представяш своите лични възприятия за недостатъци на колата.
Повечето от оплакванията са дреболии, които се срещат при абсолютно всички автомобили. Всичките ти пространни писания оставят у мен впечатление, че се чудиш за какво да се хванеш за да се оплачеш. Решението е продавай и купувай японско, след като те са най-добри. А нас глупаците каращи фолксвагени ни остави да се оправяме.

ruslanmilev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ruslanmilev » Съб 11 май 2013 21:07

Чии ли възприятия да ни представи?Твоите?Темата е страхотна!

pavel_andreev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pavel_andreev » Нед 12 май 2013 8:40

Petrolhead написа:Издразни ме това че представяш своите лични възприятия за недостатъци на колата ...

Човеко, хората забравиха вече какво съм написал, а ти сега се сети :bowdown
Чети пак точка 6 от това което написах на 17 април и спи спокойно. Като взема да продавам колата ще те известя ! :smile

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Нед 12 май 2013 10:20

Petrolhead написа:Издразни ме това че представяш своите лични възприятия за недостатъци на колата.
Повечето от оплакванията са дреболии, които се срещат при абсолютно всички автомобили. Всичките ти пространни писания оставят у мен впечатление, че се чудиш за какво да се хванеш за да се оплачеш. Решението е продавай и купувай японско, след като те са най-добри. А нас глупаците каращи фолксвагени ни остави да се оправяме.

Твърде лично си го приел, сякаш някой засяга семейството ти...
Аз искрено се радвам на pavel_andreev, защото са единици хората в този форум, които могат да си позволят нови авомобили и дават отзиви за возилата, които карат. В един момент написаното от него ще стане ключово четиво за тези от нас, които са се насочили към пасат Б6 и Б7.
Занапред му пожелавам да се качи и на Пасат Б8, който от своя страна да докаже, че VW не лежи само на стара слава :beer

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Нед 12 май 2013 10:59

Колега, постоянно карам нови фолксвагени, затова казвам че написаното е пълна глупост.

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Нед 12 май 2013 12:41

Petrolhead написа:Колега, постоянно карам нови фолксвагени, затова казвам че написаното е пълна глупост.

А видя ли аз какво написах за новия Голф 7 няколко страници по-назад :Mr Green Fun
Всеки има право на мнение - щом караш толкова нови коли - пусни една тема да дадеш + и - на всяка една, за да можем и ние да сверим часовниците :k055
Да казваш, че мнението на собственик на такава кола е "пълна глупост" е некоректно. Всеки има собствено мнение и е редно да бъде уважавано :rolleyes Още повече, подкрепено с доводи.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Нед 12 май 2013 13:40

След няколо седмици съм планувал няколко хиляди километра с Пасат цц, обещавам да споделя мнение. Надявам се да бъде обективен за разлика от колегата

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Нед 12 май 2013 20:41

Petrolhead написа: Надявам се да бъде обективен за разлика от колегата

Е точно за това доста потребители на форума ти нямат доверие и са предубедени към мненията ти icon_idea
    Защото се държиш като социалист на избори, само ти си винаги прав а другите са полуидиоти защото не споделят твоите виждания.

Потребителски аватар
    Petrolhead
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Нед 12 май 2013 21:37

Колега все ми е едно кой ми има доверие и кой не. Дори още по-малко ме притеснява дали някой споделя мненията ми. В дадения случай колегата пише дълго, изглежда че пише умни неща, а всъщност мрънка за глупости.

Потребителски аватар
    Теодор
    Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
    Двигател:

Мнениеот Теодор » Нед 12 май 2013 22:07

Браво :th_up Най-после се изказа точно и ясно че не те интересува дали с мненията си помагаш с нещо на другите потребители за разрешаване на някакъв проблем или за дилема при избор.
    Мисля че форума е за безвъзмездна взаимопомощ но явно за някой това е непонятен термин :a045

Потребителски аватар
    denis the hotstepper
    Автомобил: vw golf 6 Variant
    Двигател: 2.0 140 Hp 2010

Мнениеот denis the hotstepper » Сря 15 май 2013 15:35

"...На прибиране от Чифлик за София реших пак да проверя разхода, защото щях да карам по много разнородни пътища. Семейството с децата и целия катун от багаж в огромния багажник. Пуснах автопилота на 110 и тръгнах. Чифлик-Троян-Абланица-Ябланица-АМ Хемус-София-градско в София и неделя вечер. Каране по третокласни, второкласни, първокласни пътища и магистрала, както и градско. Изпреварвах, когато се налага, намалявах когато се налага, в общи линия нормално каране и нормална скорост за България и този път. Показанията на моментния разход бяха всякакви, от 0 до 20 и нагоре. Паркирах пред къщи и се изумих. Среден разход 4.1, точно както пише в книжката. Приемам, че реалния разход се увеличава, но при проста сметка с увеличението, това пак е прекрасен разход за Българска нафта!
    Само да отбележа, че по препоръки на близък човек сипвам нафта само от една бензиностанция в София! Не зная как ще е разхода, ако е с друга нафта"
    Написах го в кавички, понеже вече го писах в друга тема. Колата е Голф 6 Комби 2010 2,0 коман рейл 140 коня с ДПФ. Много малко се различава от пасат 6 и 7, за които говорим тук...според мен. Моля да не влизаме за това в спор.
    И не на последно място поздравления за темата на Павел! Това е темата, която задължително чета тук, въпреки, че до сега не съм писал. Причината е, че е грехота да се "спами" точно в тази стилно поддържана тема!!

Последна промяна от denis the hotstepper на Чет 16 май 2013 13:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
    StS
    Автомобил: Golf VI
    Двигател:
    Контакти:

Мнениеот StS » Сря 15 май 2013 18:10

Колеги малко е в страни от темата но е доста важно според мен - http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/19422-nedovolen-klient-potroshi-maserati-quattroporte/

П.С Един Пасат В7 е ужасно скъп автомобил за да си го купиш ей така и той да не е в ред поне 3-4г. Би трябвало е да е перфектен както отива на ВАГ. :th_up

Потребителски аватар
    Lonely-Wolf
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот Lonely-Wolf » Сря 15 май 2013 21:05

denis the hotstepper написа:"...На прибиране от Чифлик за София реших пак да проверя разхода, защото щях да карам по много разнородни пътища. Семейството с децата и целия катун от багаж в огромния багажник. Пуснах автопилота на 110 и тръгнах. Чифлик-Троян-Абланица-Ябланица-АМ Хемус-София-градско в София и неделя вечер. Каране по третокласни, второкласни, първокласни пътища и магистрала, както и градско. Изпреварвах, когато се налага, намалявах когато се налага, в общи линия нормално каране и нормална скорост за България и този път. Показанията на моментния разход бяха всякакви, от 0 до 20 и нагоре. Паркирах пред къщи и се изумих. Среден разход 4.1, точно както пише в книжката. Само да отбележа, че по препоръки на близък човек сипвам нафта само от една бензиностанция в София! Не зная как ще е разхода, ако е с друга нафта"
    Написах го в кавички, понеже вече го писах в друга тема. Колата е Голф 6 Комби 2010 2,0 коман рейл 140 коня с ДПФ. Много малко се различава от пасат 6 и 7, за които говорим тук...според мен. Моля да не влизаме за това в спор.
    И не на последно място поздравления за темата на Павел! Това е темата, която задължително чета тук, въпреки, че до сега не съм писал. Причината е, че е грехота да се "спами" точно в тази стилно поддържана тема!!

Колега уж следиш темата пък публикуваш разход който ти показва борда.Колегата Андреев е писал,че борда си показва уж нормалния разход, но истината е съвесем различна като отидеш да зареждаш +1л/100 над показанията по борд.

ruslanmilev
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот ruslanmilev » Чет 16 май 2013 9:55

Ами той казва точно каквото казва- по германски педантично изравнени цифри на две места ,а иначе във всеки брой на Ауто Билд има вече по две цифри за разхода на тестван модел - обявен от производителя и реален разход -никога не съвпадат.

Върни се в “Passat”