Passat B8 - подобрения
Re: Passat B8 - тунинг, подобрения, ремонти
Промивка не върши ли работа, аз спестих разглобяване с подръчни материали, мога да дам линк към темата ако някой се интересува. На място падах на 33 градуса от духалките зимата, в движение зорлем 50, спираш и пак спадат. След промивката (само на радиаторчето на парното!!! защото е важно) на място 60-70 градуса в движение почти 80 и вътре не се стои измерено на духалките.
Колеги някой да знае от къде мога да намеря една схема за кабелите на огледалото? Все още Немога да реша проблема докъдето можах проверих кабелите нищо не открих ! Може да се наложи да отварям вратата Незнам какво се случва !
-
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател:
Привет колеги,
Според мен малко се разводни темата, но нека се върнем към основната и цел.
Аз последвах стъпките на колегата и запчнах да се радвам на свалящото се странично огледало. Сега имам нужда от помощ относно още две неща, които искам да направя.
1. Да пусна Българско меню на пассата. Пробвах с една инструкция която намерих в интернет, стигнах до смяна на езика и след това ми изписа out of range. Не знам къде бъркам, или другия вариянт и китайския кабел да не позволява това. Инструкциите са да отворя instrumental след това adaptation, избираш language и след това избираш bulgarian. Но какато казах не се получава.
2. Да включа затваряне на покрива със задържане на бутона за заключване. Виждал съм в интернет, че се включва като екстра, но не съм намерил още стъпките, как да го направя.
С пожелянея за безаварийни км от мен, колеги.
Според мен малко се разводни темата, но нека се върнем към основната и цел.
Аз последвах стъпките на колегата и запчнах да се радвам на свалящото се странично огледало. Сега имам нужда от помощ относно още две неща, които искам да направя.
1. Да пусна Българско меню на пассата. Пробвах с една инструкция която намерих в интернет, стигнах до смяна на езика и след това ми изписа out of range. Не знам къде бъркам, или другия вариянт и китайския кабел да не позволява това. Инструкциите са да отворя instrumental след това adaptation, избираш language и след това избираш bulgarian. Но какато казах не се получава.
2. Да включа затваряне на покрива със задържане на бутона за заключване. Виждал съм в интернет, че се включва като екстра, но не съм намерил още стъпките, как да го направя.
С пожелянея за безаварийни км от мен, колеги.
- netizen
- VW експерт
- Автомобил: ID7 Pro Tourer
- Двигател: APP550
- Контакти:
Ако е преди 2017-та година колата, не вярвам да стане това с българският. Инак за шибидаха ... не помня дали го активирха при мен, ще погледна утре/вдругиден.
- enis.ismail
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.
Стигнах до менюто за проверка заряда на акумулатора чрез задържане на 0.0 бутона на таблото. Но показва ...%. Трябва да се активира ли тази опция за да работи?
Стигнах до менюто за проверка заряда на акумулатора чрез задържане на 0.0 бутона на таблото. Но показва ...%. Трябва да се активира ли тази опция за да работи?
-
- Автомобил: Skoda Octavia III
- Двигател: CLHA 2014
Няма да проработи. Премахната е след 2015.
- netizen
- VW експерт
- Контакти:
Освен това не е никак адекватна тази информация.
- enis.ismail
- Автомобил:
- Двигател:
А обикновените (халогенните) фарове са H7, нали? Досега карах с ксенон и тези ми дойдоха малко слабички, или може би повечко ми жълтеят. Някой пробвал ли е Osram Nightbreaker? Има ли осезаема разлика?
Не ми се слага китайски ксенон, нито пък ми се дават 1.5к+ лв. за ретрофит на LED фарове.
Не ми се слага китайски ксенон, нито пък ми се дават 1.5к+ лв. за ретрофит на LED фарове.
- enis.ismail
- Автомобил:
- Двигател:
netizen написа:SpeedCam & POI update 01.08.19
https://drive.google.com/file/d/1HhNkmRG-WoyQLGu19W-BpOU80AsNUJtw/view
Може ли актуален линк?
Тази директория personalPoi в maps/ ли трябва да е или в root-a на SD картата?
Здравейте ,
Някой знае ли как се занулява инспекцията? С vag com или има нещо от колата да се прави ? И как става точно?
Някой знае ли как се занулява инспекцията? С vag com или има нещо от колата да се прави ? И как става точно?
- enis.ismail
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, има ли нещо като screensaver за тези мултимедии? На Тигуана на баща ми (2009 г.) след известно време се появява голям часовник с информация за пуснатото радио отдолу. А при мен винаги си свети което меню съм пуснал последно. Или поне има ли начин да се изключва сам екрана като не се пипа?
- dandrv
- Автомобил: VW PASSAT B8 - 2016
- Двигател: 2-0 TDI 150 Hp CRLB motor
Има едно меню в настройките Clock on standby или нищо такова. Активирай го и може би е това....
- netizen
- VW експерт
- Контакти:
Не мисля, че тигуана е с ОЕМ медия.
Инспекция се занулява с VCDS, маслото може и от 0.0 копчето.
Инспекция се занулява с VCDS, маслото може и от 0.0 копчето.
- SvetoslavBotev
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги. На 190 к.с. двигателя водната помпа пак ли е вързана към ангренажния ремък, както при 170/177 двигателите? И съответно трябва ли да се сменя заедно с ангренажния ремък?
- netizen
- VW експерт
- Контакти:
Сменя се с ангренажния ремък, като май доста често се налага да се смени преди него ...