Petrolhead написа:След няколо седмици съм планувал няколко хиляди километра с Пасат цц, обещавам да споделя мнение. Надявам се да бъде обективен за разлика от колегата
аз ще чакам с нетърпение да разкажеш отзиви

Petrolhead написа:След няколо седмици съм планувал няколко хиляди километра с Пасат цц, обещавам да споделя мнение. Надявам се да бъде обективен за разлика от колегата

. Тъй като голяма група от европейските производители на автомобили дават за Европа тези нереално ниски стойности за разхода на гориво, очевидно, че и от VW няма как да посочват истински цифри.
Честит 24 май на всички приятели на форума и на VW ! 
Като цяло всяка една кола може да я накараш да гори неприлично малко стига да знаеш как и къде да я придвижваш 
pavel_andreev написа:На 24 май пътувах до Рилския манастир и обратно. При температура от 13-22° (без климатик); 250 км разстояние - общо отиване и връщане, което компенсира разликата в надморската височина; скорост 60-100км/ч., без задръствания; двама души в автомобила, без багаж; "разработен" автомобил; среден "истински" разход от 5.05 л./100км (5.9 на отиване; 4.1 на връщане).
Тази цифра 5.05 л/100км. според мен е най-ниският реален разход за този автомобил и този двигател (Пасат Б7 170 кс автомат) при почти "стерилни", но все пак реални условия.Честит 24 май на всички приятели на форума и на VW !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 67 госта