Явно ще търся някои, който разбира немски добре, че съм много зле с него

Fr3nzY написа:Аз също смених цялото окачване на пасата с ТРВ всичко хубо дойде си в кутийки всичко обаче на всяка една част щампите бяха като претъркани с шлайф иначе всичко си бе запечатано в найлонви пликове с щампа трв и кутийки.За сега 10 000км няма проблеми.Само горе двата кормилни накрайника външните на рейката ги поръчахме друга марка ,но не се сещам.
fichtenweg написа:До момента, след 30 х.к. и малко от поставянето, моето Meyle HD все още не е помръднало. За сведение, с това окачване миналото лято влязох по не внимание в трапа на околовръстното преди отбивката за Герман. А преди около месец-два и през един друг трап (малко по-широк от първия) който е пак на околовръстното преди кръстовището за Лозен (в посока към София).
ChimeyJimmey написа:До момента, след изминати малко повече от 4000 км от поставянето му, и аз нямам оплаквания от моето Meyle HD...
KirilGeorgiev написа:При всички положения е по добре Мейле за 500лв пред някаква незнаина фирма за 350лв.
Burner_inc написа:KirilGeorgiev написа:При всички положения е по добре Мейле за 500лв пред някаква незнаина фирма за 350лв.
Мейлето е страшна пръчка
Потребители, разглеждащи този форум: petiop и 48 госта