Снимка на кора под мотора за Б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Miro de la Valcea
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Miro de la Valcea » Пет 09 яну 2009 17:26

Я ми кажете от каде мога да си намеря болтове за тия кори.Трябват ми 5-6 за тази дето е на двигателя и скоростната кутия.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Снимка на кора под мотора за Б5

Мнениеот longora » Пет 16 яну 2009 23:06

Аз от САКАР Ауто си ги взех .. а иначе колега ... трябваше да минеш през каско. Аз така си смених кората на моя.

Потребителски аватар
dany75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dany75 » Вто 02 юни 2009 10:44

колеги, току-що си поръчах и двете кори за пасат б5 по 50лв парчето :banana на този тел. 032945300

Потребителски аватар
gubaku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gubaku » Чет 04 юни 2009 8:12

За тез пари можеш да забравиш, че корите ще са оригинални. Не се лъжете с кори ментета, защото нямат нищо общо с оригиналните. Оригиналните са от някаква специална сплав и са адски здрави, затова са и толкова скъпи.

Аз зимата си потроших и двете мои (моя пасат има две) и от каското ми купиха нови - някъде към 600лв общо. От сервиза казаха че не им трябват старите и ми ги дадоха да си ги хвърлям, ако искам и аз реших да пробвам от едната кора да изрежа малко парче, да си залепя единия заден подкалник, че е леко пукнат... Е трябва да ви кажа че няма рязане тва нещо - пробвах със професионално макетно ножче - не става, с ножовка ставаше, но ми се откачи ръката, накрая с триста зора с едни клещи резачки успях да изрежа парче.

Та мисълта ми е, че оригиналните кори наистина предпазват, докато ментетата, които са от най-обикновена пластмаса, пазят единствено от кал и мръсотия!

Върни се в “Passat”