B3 смяна километраж
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: B3 смяна километраж
VSS - vehicle speed sensor - точно датчик за скоростта,за MFA примерно
Петър Христов написа:VSS - vehicle speed sensor - точно датчик за скоростта,за MFA примерно
опс верно ... мерси и извинявай ;о)
Здравейте отново колеги. Искам да попитам дали ще стане табло с обортомер ако махна моето старото което е с часовник? По принцип ми казаха че можело, защото всичко минавало през буксата, но сякаш имам някакви съмнения. Някой ако е правил подобни гимнастики, нека сподели дали се е получило. Предварително благодаря :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Че то всички затова си сменят таблото
Става 1 към 1 ,с условие че има табла с една лампа за мигачите,има и с две,с колкото е било с толкова слагаш,иначе се доработва буксата.

Става 1 към 1 ,с условие че има табла с една лампа за мигачите,има и с две,с колкото е било с толкова слагаш,иначе се доработва буксата.
Здравейте.Търся майстор който може да ми свърже и смени таблата на пасат Б3 92г., 67кс чистия дизел с табло от пасат 94г.90кс.турбо или тди е бил Проблема на моето табло е ,че няма оборотометър и не отчита правилно темпратурата(по ниско на часовника е показва,около 65градуса при включен вентилатор,а тои трябва да включи около 95-98градуса,ако не бъркам).След като завъртях таблата ,новото вместо мигаща лампичка за температурата ми мигаше маслото.Взе да писка от зумера който отзад на таблото(на старото не видях да има) и при запален двигател оборотометъра залепи максимални обороти.След изключване на двигателя и сваляне на таблото с леко единично почукване на таблото се върна стрелката на оборотометъра в стартова позиция.На двете табла е изписана числото 920 под километража.Но ме опасява ,че са две различни марки и ще трябва да се пренареждат кабели и да се приспособява. тел-0988919636
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако таблото с оборотомер е от тди, няма да стане на твоята, зумера пищи точно заради това-таблото не чете оборотите на двигателя.Старото ти табло чете оборотите от генератора(червено кабелче), таблото което пробваш ако е от тди би трябвало да чете оборотите от ЕКУ на двигателя.