Момчета помагайте че тази кола ми разказа играта! Слизам сутрин, мушкам ключа,чакам да изгаснат всички лампички и въртя. Стартера върти , върти и колата не иска да запали!Въртя 2ри път - пак същото! От 3тия път може да захапе... но може и да не захапе! 4-тия път вече ще запали

оборотите ще се вдигнат до 1200 и след 15 секунди падат рязко на 300 - 400 и така започва едно мъчене да се стабилизират. Ако му подам газ може и да има детонация! Затова нищо не правя оставям я така да се помъчи 15 -20 секунди и изведнъж оборотите се вдигат сами до 1200 след това падат на 900 и все едно нищо такова не се е случвало. Честно казано сякаш се чува нещо като пукване преди да се оправи всичко.Но може и на мен да ми се сторило нещо. После мога цял ден да я паля и гася - няма да има никакви проблеми. Докато на другият ден същото нещо не се повтори. Колата е Б5 1.8 125к. с газов инжекцион.Около колата понамирисва на бензин докато се мъчи да задържи оборотите!На компютър нищо не показва! Гледани са дюзи, дебитомер, налягане на бен. помпа синият температурен датчик и всичко е в нормите. Свещите не са сменяни! Дали може от тях да ми прави въртела с първото палене сутрин? Пробвах с половин резервоар бензин - колата запали малко по лесно. Сега имам бензин на една чертичка преди половината резервоар и пак ми прави въртели!Дайте някоя идея че вече