Аз карам една часто от прехода из софия по околовръстното и разхода ми е идентичен с този на колегата по-горе под 10 през лятото като няма адръствания и около 11 зимата със задръствания. Карам така да се каже икономично но не винаги

.
За аутодикс, където един колега по-рано спомена, да му кажа да не си губи времето там. Няма да му помогнат никак. След като ми сложиха газовата колата започна да гасне когато паля на бензин. Казах им го още като си взех колата, но ми отговориха че трупала грешки... глупости на търкалета. Смених ламбда сонда, сложих си реле дето да ми нулира грешките(след като ми го казаха от два елкона) и до един момент беше добре, когато ми се скапа газта тотално. Проблема беше в куплунга на копчето на газта. +-са беше нагорял и от там проблеми. Смених си буксата и сега всичко е ОК.
На колегите с големия разход, които са от софия препоръчвам да отидат първо на елкон. Аз ходя в BOSCH сервиз на моста Чавдар и съм страшно доволен. тел. 0899988950 и 02/433099. Отидете първо на елкон там ще ви кажат какъв ви е проблема.
Отделно за има адванс контролери които настройват ъгъла на запалване когато се превключи на газ за по-добро изгаряне. Още не съм си сложил, но ще го направя, просто търся хора които разбират за да реша какъв контролер да си купя и да ми го настроят правилно. Но при всички случаи трябва да се направи настойка на бензин и след това всичко останало. И при всички положения този който пари настройка трябва да има газ анализатор иначе не знам какво настройват.
Поздрави