PASSAT B5 разглабяне на предницата за смяна на ремъци ?

Техническа и сервизна информация за Passat
InSIDe
Автомобил:
Двигател:

Re: Разглабяне на предницата на PASSAT B5 за смяна на ремъци ?

Мнениеот InSIDe » Чет 11 ное 2010 22:12

шшш абе вие 2-ри или 3-ти клас сте???? я тия модератори да се намесят малко не само да се заяждат за глупости!!! това тук е ФОРУМ и целта му е всеки да помогне на другите с каквото може,а не да си мерите пишлетата и да се дурвите "ти подиграваш ли ми се" "ти ли ми все куклата,аз сега ще ти взема камиончето"... въобще осъзнавате ли целта на тази тема и защо сте вие тук?????? :banghead: :beat_butt2
който има да каже нещо полезно нека го каже!!! всеки прави нещата както му е удобно!!! и аз ако имах ремак щчх да си сваля целия двигател заедно със скоросната кутия и задния мост за да си сменя ремака (който нямам)... и да изпреваря въпроса ти - ДА ПОДИГРАВАМ ТИ СЕ!!! И КВО????
вземете се в ръце бе! 99% сте мъже на години,вместо да си помагате вие си показвате селския (Българси) манталитет!!!
...относно мнението на колегата RadoShopa...познавам момчето лично и мога да кажа,че е може би най-коректния и точен човек който съм срещал в този форум! и това което казва е единствено добронамерено и с цел да помогне...вземете малко пример от него и от хора като него,не се дръжте като малоумни високопланински джентълмени!!!!!!! :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Чет 11 ное 2010 22:31

Е....то няма причина за сърдене,някой път като го видиш написано е едно,а смисъла му е съвсем друг :lol: Така стана предполагам м/у uliped и vasko__2! Често срещано явление из чатъро-форумните истории 8) Аз се пошегувах за обявата 2-ра употреба на к-т ангренаж,ама знаеш ли пък-хора всякакви :D Всеки си има мнение,начин на разглобяване и сглобяване на ремъците и въобще всичко по автомобила,така че..... :beer

InSIDe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот InSIDe » Чет 11 ное 2010 22:36

ами не бе брат в тия години всичко е възможно...ако ги пусне може някой джамбазин да ги купи за някоя Талянка или някой да закърпи полойение. относно разглабянето си абсолютно прав,точно това казах и аз,просто не ми стана ясно кви са тия лапешки истории и писания! мисля,че ме познаваш и знаеш какъв човек съм...няма кво да коментирам повече,просто някои колеги да се въздържат от подобни исказвания и ако немогат да помогнат да не спамят излишно.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Нед 21 авг 2011 13:28

На л.с. ivanvasilev написа:zdr.6te moje6 li da mi isprati6 ypatvaneto za avb motora 6te ti bada mn bladaren! Motor AVB 1.9

Чудомир написа:С кои език си по-добре - немски или английски?

ivanvasilev написа:s angliski!!!

Чудомир написа:Има 2 варианта - с механичен и хидравличен обтегач. Не знам къде е разликата, затова ти копирах и двата варианта.
http://dox.bg/files/dw?a=7483c9d9e6

Потребителски аватар
Комшията
Автомобил: Passat B5.5
Двигател:

Re: Разглабяне на предницата на PASSAT B5 за смяна на ремъци

Мнениеот Комшията » Пет 19 дек 2014 20:02

Чудомир написа:Ако не бързаш колега, в понеделник мисля да си купя ей тва книжле

http://www.amazon.de/wirds-gemacht-Pfle ... 493&sr=8-1

и ще ти сканирам страниците, които те интересуват

Колега в книжката по картинките едни номера като N01-0152 би ли казал какво значат?

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Re: PASSAT B5 разглабяне на предницата за смяна на ремъци ?

Мнениеот Чудомир » Съб 20 дек 2014 20:45

Не знам дали имат някаква функция за крайния потребител - мисля, че са просто поредни номера на илюстрациите

Върни се в “Passat”