Колега krasi9 ето какво е положението на tвоята помпа. Беше износена до "дупка" и имаше изкъртени парченца от ламелите които както се вижда на снимките са задирали в четкодържачите и имаше и парченца забити в намотките на ротора. за това ти е горял бушона. Ламелите ги махнах на струга и нарчоно отстъргах по надоло от тях за да видя как са били захванати и колко мед има все още. В общи линии колектора е неотремонтируем, освен ако не се намери същия и се подмени с стария от оста на роторчето. Можеби в този престърган вид има живот колкото да се прибереш от някъде,ако се сложат нови малко по дълги четки и се позачисти дори и в този с вид колектора, но ще работи зле помпата .
Съвета ми е да не си губиш времето с ремонт на стара неработеща помпа. И аз имах проблем - спира да бачка и като я сваля и я закача за акумулатора натопена в съд с бензин си бачка, даже до 7 бара налягане вдига. Сложа я обратно на пасата, бачка 2-3 седмици и пак. Понеже ми искаха около 400лв за нова се писах ентусиаст и я разглобих. Установих, че са износени четките, по 2-3мм бяха останали, иначе нищо и нямаше. Смених ги. Не намерих същите, но препилих едни малко по-големи и ги сложих. Заработи в съд с бензин, но ... се оказа, че вече съм загубил налягането. Дори само с пръст успявах да спра струята. Накрая си купих една китайка за 180лв и си върви пасатчето с нея.
@brad4edat Колега може ли да разглобиш и пробваш от две помпи да стане една и колко г/д ще струва? Ако може да оставиш и някакъв тел или скайп за контакт.
Добре де, преди 2 г. VDO Siemens , от Бош магазина близо до кръстовището на Хладилника, колегите го знаят от София. Излезе по спомен около250-270лв. с гаранция и т.н Па чак 400лв. да е станала. Не мога да намеря бележката. Помпа за пълен инжекцион на АЕК мотор. Иначе, браво на колегата. Часовникарска работа.