VW_FEN написа:Незнам, ама при мене след 5250 (когато са му конските сили) нищо повече не прави освен да бучи... то се усеща - силата на този двигател си е в ниските обороти - от 2500 до 4500... незнам как я караш твойта кола, ама аз повече от 160 не мога да направя... ще ми трябват 10 километра, за да засиля до 170 евентуално и още толкова, за да спра... щото за нормална серийна кола, която не е спортна, тези скорости са си бая сериозни, и внимавай да не се пребиеш някъде с тея 200, както и да си ги направил, щото статистиката чака още 60 души до края на месеца да си отидат от неразумни скорости... така че, внимавайте много и при над 120 става опасно вече... при изпреварване най-добре да няма никой в насрещното на един километър напред - тогава се изпреварва най-добре.
Аз не казвам, че всеки ден си карам колата на максимални обороти. Просто споделям мнение, до което съм стигнал от лично наблюдение, във връзка с това, че на някои хора колите не можели да вървят.
И не успях да разбера това-твойта кола ли не може да вдигне повече от 160 или теб те е страх да вдигнеш толкова? Защото ако колата не може, е хубаво да я прегледа някой майстор. Няма пасат-бензинов, в нормално техническо състояние, който да не може да вдигне 200-дори и на газ.