не ви говоря за някъв праисторически дрегел... дето тежи много за размерите си и много гори
... ако вашите горят повече - съжалявам ... аз говоря за най-ново поколение автомобил
feikot написа:Ще кажа,че моята вулия,за да гори 6.5 трябва Хакинен да ми носи вода от Бузлуджа да ми мие краката.А и съм 4х4.Отплеснахме се всички пак в мерене на разходи.
feikot написа:Абе кой тарикат,кой бараба,кой голяма работа.Ще си купя аз кола за еди си кви си пари и после да и се чудя какви приклякания да правя,че да мога да я карам по-тънко.Големи терикати,големи баровци.Газ маз,еми ок,карай си я,бъди си голям пич,бъди си гъзар,ама не ангажирай хората,още по-малко,не квалифицирай същите.Аз карам на нафта и изобщо не ме интересува,нито карам с 90,за да ми гори 4.5 нито не я вадя от вкъщи,защото нафтата била 2,50.Имаш крава-пиеш мляко.
Ако исках да ми гори 2 на 100,щях да карам скутер.
Иначе по темата,не е за времето в което живеем,отделно и географската ширина.Ако беше в Русия или ЮСА,няма проблем,ама с тия заплати и цени на бензина,по-скоро 1.8Т,не получаваш нещо кой знае колко повече от V6ака.
pe6kata написа:Отделно се спрягат някакви ненормални разходи- на някой си бай хуй имал 1.6 примерно и не му падало под 10, следователно този пасат няма да падне под 15.
Много е хубаво, когато човек няма какво да каже, просто да не го прави, тия напъни не водят до нищо смислено.
pe6kata написа:
п.п. стефанчо, никой конкретно не визирам, говоря принципно- даже и рядко чета кой точо какво е казал, освен ако не го цитирам, така че нищо не е било насочено конкретно към теб. Ако колегата кара на по-дълги разстояния и не влиза в пиковите часове, съм склонен да се съглася на 10 газ. Да речем че това е близо до минимума. 12 отива по-към среден, като съм съгласен чи при определени условия ще иде и на 15+. Знаеш че софия градско е много относително. Но защо никой не се хвана за това че извън града му гори 7-8 газ!?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта