В крайна сметка след четене и дискутиране с приятели си поръчах Passat B7 Highline 2.0 TDI DSG

Снимки и впечатления следващата седмица
jorosv написа:чесно казано от б6цата съм много доволен, но пък бащата кара 535 xd и ако не те притеснява много много да караш кола втора употрвеба горещо препоръчвам да се огледаш в някой certified от салоните не BMW, колите са на светлинни години една от друга BMW-то е много по-тихо, комфортно, пъти по бързо (все пак е 230 к.с.) а разлигата в харченето е миниатюрна. Моя пасат Пловдив - Видин и обратно даде среден разход 5.8 с БМВ-то същия маршрут даде 6.6, но никаде не се притесняваш, че не ти достига мощност. Петицата задържа цена на старо много добре спрямо пасата ( и двете паднаха по 1/2 от 1воначалната НО 5тиците все още са скъпи докато пасата драстично поевтинява).
Ако наистина си човек с големи възможности личната препоръка остава да минеш на по-висок клас кола Пасата е лъскав ама само до там (твърда возия, бавнички мотори, лек търбо лаг при всички турбо мотори) Баварката я имаме от 2008 и за сега за 70 х. км е сменена една предна броня защото една кифла не успя да тръгне под наклон и ни удари.
monsterrr написа:Последното мнение е малко сектантскоАз бих казал,че Бмв са на светлинни години откъм дизайн,имал съм а6 2001 модел и като извод мога да кажа,че е най-чупливата кола,която някога съм си купувал.За ауди не искам и да чуя,но все пак всеки си има право на мнение.Общо взето подкрепям колегата,който те съветва за бмв-ето.Да си купиш нова кола е НАЙ-лошата инвестиция,която можеш да направиш! По-добре на Бмв на 2 години от Германия,отколкото чисто нов пасат.Цената е много по-добра,а и като цяло бмв 5 и пасат са все едно да сравняваш сал с яхта.
П.п. Държа да отбележа,че не карам бмв! Разсъжденията ми са лични и не ангажирам никой с тях.
ping23 написа:Да бе що не си взе BMW от Германия не 2 години и 200 000км![]()
Честит пасатор
dobrin написа:Тъй като колегата даде сравнение на Пасат Б6 и БМВ 535xd за разход извънградско, би ли бил така добър, ама съвсем честно, да сравни разхода на двата автомобила при управление в градски условия? Благодаря (не че не знам отговора).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта