B3 1.8 mi 1990 г. - проблем след паленето
Re: B3- проблем след паленето
ок я кажи как стоят нещата с отремонтирването горе долу за да видя дали мога да се справя щото ве4е 

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Ето тема с отремонтирането...Моя не работи но проблеми нямам,ако ме разбираш какво искам да ти кажа...
viewtopic.php?f=6&t=257004
viewtopic.php?f=6&t=257004
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Моя е така от както сложих газ от години...в началото я ровехпосле колата остаря и аз с нея и я отебах...ми тъпче яко бензин след някоко минути на празен ход итръгва да гасне ако не я изфорирам ..не ми пречи ..това е само зимата... така и неможах да намеря проблема ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
silent написа:Моя е така от както сложих газ от години...в началото я ровехпосле колата остаря и аз с нея и я отебах...ми тъпче яко бензин след някоко минути на празен ход итръгва да гасне ако не я изфорирам ..не ми пречи ..това е само зимата... така и неможах да намеря проблема ...
както и аз казах, не познавам някой да го е оправил.
Re: B3 1.8 mi 1990 г. - проблем след паленето
при мен също е така откакто сложих газ (3-4месеца).сега също запалих я и крета като на 3цилиндъра,тръгна ли да я форсирам такава замислена,кювкайки вдига оборотите и насечено работи.след 5минути каране на бензин вече няма помен от това..не мога да си обясня тази аномалия,но винаги на 3тата минута съм на газ и забравям за това 

Re: B3 1.8 mi 1990 г. - проблем след паленето
при мен проблема и прди да сложа гас си го имаше мисля че понагоре в темата един колега е писал за този датчита в моното че е проблема, явно пустиняка му се преебват жиците и при студено време недават хубав контакт. аз ще го пооправям след някои друг ден и ще пиша пък ако това е наистина проблема много хора ще си решат главоболието щото доколкото знам това е доста масов проблем