Имам приятел с пасат 99г. направо къртач.Едно време брат му си го взе като беше на 5 години колата.
116коня.Много икономичен и супер луксозен отвътре.
Аз имам Б5.5 фул пакет ,само където нямам кожа (а и не ми трябва де) и чак му завиждам за някои детайли
по интериора.
На Б5.5 му липсват поставките за чаши над пепелника и отзад.Макар Б5.5 да има между седалките,аз като имам навигация и нямам място за джунджории къде да си слагам и ползвам поставките за чаши.
Затова съм решил да си купя поставките за чаши от пасат 99г. и да ги монтирам на моя 2002г.
Другото,което е ,че в багажника (и двата пасата ,за които говоря са комби) имам само 1 изход за 12волта,
а този Б5 99г на моя приятел има 2.. просто така е измислено,че да има различия,аз съм ценител на екстрите
и на интериорните детайли...затова поствам моето мнение.
Друга разлика е стрелките на таблото пасат 99г. са двойни (ако ги погледнете отстрани)
На пасат 2002г. са си единични ,но пък там има хром кръгове и свети по красиво (мое мнение)
Отделно бордовия компютър отваря колата като цяло и й предава доста луксозен вид.
Моята е внос от Германия и заводски отпред е доста ниска.Това ми е другата болна тема и трябва много внимателно да се кара по гадните пътища.
Имам малък проблем със пръскането на вода на задния прозорец на комбито.Не знам дали има технически проблем или аз не мога да се ориентирам как се пуска,но мисля ,че е проблем.
На Ауди А4 98г. отзад си има казанче за задната чистачка, та ако някой знае дали е така за пасата може да сподели,защото аз отзад нямам никакво казанче...
Отностно ходовата част..пасат Б5.5 2002г. има същото окачване като на баща ми Аудито А4 комби 1998г.
Ако нещо ми се наложи купувам цял комплект носачи и двамата си ги разпределяме

Намерил съм (дано не го считат за реклама) начин да си поръчвам части от Германия от завод и целият комплект носачи със биалети всичко ми идва 300лв.Които го устройва да пиша,ще помогна на всеки.
Защото преди 2 години на баща ми за Аудито му казаха 500лв.