Б3 повдигане
Re: Б3 повдигане
Грешката а била в моят телевизор.Подложката повдига 5см. а новият размер на гумите още около 3см. та общо то повдигане е около 8см.
- Прикачени файлове
Ето нещата по местата си.Щях да забравя нещо доста важно,разширява се централният отвор на чашката на пружината за да може свободно да премине през стеблото на амортисьора.
Сега за задницата,за съжаление тези дни потърсих снимки за повдигането на задницата но не ги открих явно сам ги изтрил неволно.Та да споделя какво направих със задницата.Повечето си мислят че,като подложат под чашата на амортисьора и готово да така е но зависи какъв резултат се търси защото там може да се подложи само 3см. обикновено на повечето пасатчета са им омекнали пружините и по този начин най евтино се решава проблема с втулки место пружини,и така компенсирате висналата задница, та за по голямо повдигане само с втулки не става или може с нови пружини и втулки, така ще повдигнете 3см. моята цел бе 5см. за това че исках да вмъкна по голям размер гуми и размера е 195/70/15 спрямо стандартния размер които е 185/65/14.На снимките е с размер 195/60/15 за съжаление не можах да намеря снимки с по големият размер гуми. В моят случай аз какво направих, тъй като аз вече бях повдигнал преди години с втулки,пък и возията си ми допадаше та реших да не сменям пружини с нови а да сменя амортисьорите с нови защото моите бяха тръгнали а и неми се оскъпяваше проекта та за това пребягнах до това решение.Оказа се обаче че новите амортисьори са с фиксирана чаша под пружината и за това направих подложка между чашата и пружината,на някои от по горните снимки се виждат подложките.Моите 5см. ги постигнах като подложих между купето и тампона на пружината.Надявам се съм бил изчерпателен на които не му е ясно нека пита с радост ще помогна.