Ами принципно на заводското окачване, шарнирите адски трудно се мърдат, защото са доста плътни втулките.Колкото по-лесно се мърда,толкова по-голяма хлабина има между шарнира и втулката и съответно започва по-бързо износване. Ако пък са супер стегнати, тогава започва по-голямо натоварване и волана се върти по-трудно и има по-голяма сила на триене между шарнира и втулката и пак не е готино. Втулката иначе е тефлонова като материал (не са особено твърди,ама то и от тефлон до тефлон си има разлика).
За надценяването на възможностите - аз не говоря за това дали някой има или няма пари да вземе оригинална предница. Всеки, който е имал пари за такава кола, ако се напъне ,ще събере, ама не е там въпроса, работата опира до това до колко е смислено. Надценяваме основно късмета си и всеки смята, че точно той няма да вземе ментето от евтините или че точно на неговата няма да и се счупи рециклирания носач...ама за това няма никаква гаранция. Всичко се определя от това колко се кара колата и какво очакваш. Повечето хора караме под 10 000км годишно и не е оправдано да дадеш 1500лв за предница на кола, която утре може Камаз-а зад теб да направи на ваденка, защото бай Спиро е пиян и не те е видял въобще, че съществуваш пред него като участник в движението....или като мен - да си отнесеш целия преден мост барабар с магарето в пресно открадната водосъбирателна решетка на магистралата....найс, а

(това ми се случи на Фиат-а 2006-та година). Точно с тази цел казвам да се систематизира малко информацията и човек да може да има информация за да си прецени кое е най-удачно за него - примерно да види предница за 300лв с гаранция 1 година и да прочете дали кара толкова в действителност или не,защото са си разходи да се свали,да се прати за рекламация,да се върне и т.н. и през това време колата не се ползва.Да види после друга за 400лв без гаранция,ама да прочете за нея,че изкарва примерно 10 000км и да си прави сметка при този пробег на година дали иска нея, или да си прочете за оригиналната и да си прецени дали за 2-3 години тя му е рентабилна и може по-добре да вземе правилно решение или някоя от другите 66 варианта. Хората с тези коли не са глупави,нито са прости, напротив...просто липсва конкретна и ясна информация как седят нещата с предниците,които могат да си купят или за хората,които могат да им ги рециклират. Големи хора сме,можем и сами да преценим,ако имаме всички карти на масата...а тях ги няма,защото 5 човека казват 5 различни неща и по-лошото - в 5 различни теми и информацията се губи по трасето. Затова и на мен ми се налага да дъвча едно и също във всички теми за алуминиевите носачи.