Passat B5 1999г. BBG - Тресе при завой когато загрее
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Re: Passat B5 1999г. BBG - Тресе при завой когато загрее
Нисанът е със задно предаване и електронно включване на предния мост. Не мисля, че е тип торсен. И мен ме съмнява, че ако се откачи привода, ще се прецака работата.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
mutragen написа:Хрумна ми тъпата идеяако откача кардана и го махна, и затапя дупките, ще работи ли нормално като кола само с предно предаване? Ще спре ли да ми тресе? Малко тъпо размишление, но поне ще си я карам така още 2 години поне, докато дойде ред за нов тюф.
Няма стане .
Здравейте, намери ли се някакво решение на проблема?!
И аз имам Пасат и го прави същото нещо, първо си мислех че е само при остър завой но после осъзнах, че го прави и при по лек ляв завой.
Поздрави
И аз имам Пасат и го прави същото нещо, първо си мислех че е само при остър завой но после осъзнах, че го прави и при по лек ляв завой.
Поздрави
- mutragen
- Автомобил: passat B5 2.8 v6 4motion
- Двигател: BBG 2001
Аз до тук разбрах че проблема е в ''трансфер бокса'' тоест трябва да намериш скоростна кутия 5HP19FLA, това са автоматични скоростни кутии типтроник 5-степенни за автомобили ауди и фолксваген за изпалненията им куатро и 4моушан. Принципно кутиите са еднакви на ауди куатро А4, А6, А8 до 2005г. пасат и фаетон до тези години. Принципно ми трябва на мен а и сигурно на теб, тези 2 степени след самата кутия, това са трансфербокса и частта която дава въртенето на кардана. Принципно трябва само тях да сменя, защото кутията ми е наред. Надявам се да се разреши проблема, ако ли не ще последва смяна на цялата кутия. Дано съм бил полезен, но ще пиша за резултати през Август, защото тогава ще го правя това. Поздрави.