Passat B5.5 2003г. Лед светлини?

Техническа и сервизна информация за Passat
novatora
Автомобил: vw passat b5.5
Двигател: AVF 2001
Контакти:

Re: Passat B5.5 2003г. Лед светлини?

Мнениеот novatora » Пон 22 сеп 2014 13:15

Модула ти е бил монтиран неправилно. Аз съм със модул на дълги и нямам проблеми. Всичко работи като трябва. За лед има прекрасни вариянти но не са евтини ако искаш да имат оригинална визия. А и ще си обект на кражби. Мислих го аз. Затова предпочетох модула.

CARDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CARDI » Пон 22 сеп 2014 14:03

Не е монтиран неправилно. При разговорите с ПРОИЗВОДИТЕЛЯ проверихме всеки кабел и накрая ТОЙ каза, че този модул не може да се монтира на тази кола, без допълнителни неща - реле, или разделяне на контролната лампа на дългите, от кабела на дългите, или .........! Не е никак сложно свързването му - маса, постоянен +, + след контакт, габарит.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Вто 23 сеп 2014 9:59

Значи е твърде вероятно да съм прав (както ти писах и в другата тема за консумацията) че проблема ще излезе самият модул. Всеки има мнение За и Против ДРЛ или ЛЕД. Аз за себе си съм решил и съм сложил ДРЛ модул на дългите, който работи безпроблемно вече трета година, запазвам си оригиналният вид на колата и ми е по-евтин от ЛЕД-а. Много търговци почнаха да продават модули, които са с ниска цена, но за съжаление не са достатъчно надеждни-какъвто за съжаление се оказва и твоят случай.
Аз лично съм с този модул (както и доста потребители на форума), но и цената е малко по-различна
http://smartdrl.com/index.html
Та аз лично препоръчвам ДРЛ

Върни се в “Passat”