инжектопляктор написа:В тази позиция съм гледам за чертички от вътрешната страна на колелото къмто главата, които да сочат ръба на капака на клапаните и не виждам такива.
За пореден път, не са чертички а е точка, която е горе долу на около 90 градуса май от точката отпред, която ти си снимал и е поставена между белезите на пластмасата О и Т
инжектопляктор написа:като мушнах вътре алуминиева тел
Не се мушка крива алуминиева тел, а отверка и може да не вдигаш колата на крик и да въртиш с колелото, защото маховика върви много бързо и е лесно да пропуснеш белега. Изключи от скорост и някой да върти бавно мотора като изпалзва ремъка на генератора примерно или ако е свален капака на ангренажа, става и с ключ да се върти мотора посредством болта на колелото на разпределителния вал
инжектопляктор написа:Не можах да видя към какво точно свети и какво точно вижда. Аз виждам мигаща светлина, белег не видях. Нима ме правят на балама? То и отстрани като гледам мигалката, много се вижда нещо
Трябва да е белязал с бяло белега на шайбата на коляновия вал, за да вижда белега докато святка, какво е гледал на разпределителния и аз не знам