Въпроси относно Passat B5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Вто 24 апр 2007 10:01

dimoboy написа:Не съм сигурен, но май има разлика между обема на резервоара при бензин и дизел. Аз на моя никога не съм успявал да заредя повече от 49 литра(при светеща резерва). Та си мисля, че може би при бензините да е към 50-55 литра :roll: Някой има ли идея?

Няма разлика. На Б5 резервоара е 62 литра и на дизел и на бензин ...

Потребителски аватар
Желязков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Желязков » Сря 25 апр 2007 20:07

А как да разкарам тая гадна ГСМ система, като трън в очите ми е тая голяма стойка

gomor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gomor » Пет 27 апр 2007 23:43

Здравейте отново.Имам проблемче със червените светлинки на секциите за парното.Така ли я купих колата или след това е станало -не се сещам,но средната секция,която е разделена на две,та на лявата секция светлинките не работят,същото е и положението с най-лявата секция /вляво от волана/.Другите светлинки на другите секции си светят.Какъв може да е проблема и разрешим ли е ?Защото ако сега са тръгнали да горят...начи кофти,губи се ефекта нощно време.Моля някой запознат с проблема да ми помогне!Благодаря Ви предварително!

Потребителски аватар
krraynov
Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
Двигател: CFGB 2012
Контакти:

За оригиналното радио-касетофон - Gamma

Мнениеот krraynov » Съб 28 апр 2007 9:33

Писах за това във форума за car-audio,но той изглежда се посещава по-рядко от юзърите, така е искам да попитам и тук няколко неща относно пасата ми, който отскоро имам:
1. За радио-касетофона GAMMA - има ли някой 'ръководство за потребителя? Искам да свържа CD MP3 changer sony CDX-T70- даже го поръчах заедно с преходен модул, но не знам как се вади радиото, и още- като му спра тока- не му знам кода, защото ни ми дадоха никакви документи с колата :-(...
2. Оригигиналната аларма не затваря стъклата :-( и вече 2 пъти така си я забравям..отворена. Може ли да се настрои да ги затваря?
3. Какво трябва да има долу на средната греда до шьофьора - някакво копче за обемните датчици-някой може ли да го снима, че при мен нещо не е както трябва там.

Последна промяна от krraynov на Нед 29 апр 2007 22:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 28 апр 2007 12:52

gomor написа:Здравейте отново.Имам проблемче със червените светлинки на секциите за парното.Така ли я купих колата или след това е станало -не се сещам,но средната секция,която е разделена на две,та на лявата секция светлинките не работят,същото е и положението с най-лявата секция /вляво от волана/.Другите светлинки на другите секции си светят.Какъв може да е проблема и разрешим ли е ?Защото ако сега са тръгнали да горят...начи кофти,губи се ефекта нощно време.Моля някой запознат с проблема да ми помогне!Благодаря Ви предварително!

За тези светлинки има писано по форума - потърси в търсачката и ще останеш очарован, мисля, че снимки имаше даже! Вади се секцията и лампичката се сменя. И на моята лява секция не свети ламбата ама не обръщам чак такова внимание - колата не я ползвам за ефект, а по необходимост!

Потребителски аватар
sasho_mf
Автомобил: Toyota Corolla Verso
Двигател:

Мнениеот sasho_mf » Нед 29 апр 2007 11:45

Вадил съм средна конзола на парното и повярвай ми цяло приключение е .Все пак я направих но така и неможах да изкарам двете крайни и сега те не светят.Колкото и да го описват лесно не е така.Внимавай да не счупиш светлопроводите като вадиш крушката.Тя не е запоена а е с точкова заварка,После като намериш подходяща такава я запояваш внимателно.
Успех.
Забравих да кажа че средната конзола е с по три зъбчета отдолу и от горе а крайните с по две.Трябва внимателно да се натиснат с нещо остро и панела да се издърпа право напред.

Потребителски аватар
Желязков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Желязков » Нед 29 апр 2007 19:08

колко пари горе долу е смяната на съединителя?

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 29 апр 2007 21:49

Желязков написа:колко пари горе долу е смяната на съединителя?

Цитат от ТАЗИ тема -
Sofi написа:Съединител - 320 лв., труд - 160 лв. Колите си ги карам в един сервиз срещу Ситроен - до мястото където маркират застрахованите в ДЗИ и Буинс.

Потребителски аватар
Желязков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Желязков » Пон 30 апр 2007 1:30

Мерсии

Потребителски аватар
Желязков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Желязков » Нед 17 юни 2007 19:57

От няколко дни има друг проблем
Мокри се пода отпред в дясно и имам съмнения че е от климатика - възможно ли е?

Върни се в “Passat”