. Но преди това ще мина през Слави и през зърнени да питам за полото кога как...Пасат Б5 има вода м/у педалите и шоф. седалка
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Re: Пасат Б5 има вода м/у педалите и шоф. седалка
Тъкмо имам от тоя убавия силикон дето търсех за стопа- намерих. Дето като изсъхне става като гумаи после се къса лесно, и не трябва да къртиш каквото си лепил с козия крак
. Но преди това ще мина през Слави и през зърнени да питам за полото кога как...
. Но преди това ще мина през Слави и през зърнени да питам за полото кога как...- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Немаш проблем,аз ще сложа бирата сутринта малко да се изтоди,като дойдеш да е студена
Ти вземи,някакво мезе само
Ти вземи,някакво мезе само

- polovera_9n3
Друг път бирата, утре съм нощна от 9 вечерта, пък там ни проверяват с дрегери и ще стане инфект 

- Крисчън
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
И аз малко да бутна темата. На моят Пасат 5.5 седанов ми е мокро само под задните стелки. Тоест в пасажерските крака. Интересното е че отстрани - до праговете на вратата е сухо. Тоест мокро е само под самите стелки. Къде да търся виновника 

- Крисчън
Къде се намират тези дренажи?
- Xaxy
Под вратите!
- Крисчън
А как изглеждат? Под вратата или отдолу под прага?
- Xaxy
Под вратата,ако спре дъжда при мен, ще ти ги снимам.
виж в тази тема сме го дискутирали http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=6&t=384863&start=1065
- polovera_9n3
Хаху, какво стана бе? В тоя як дъжд има ли вода в пасата след като омазахме вратите?
- Xaxy
Сутринта валеше едва, едва после не съм излизал с колата, сега гледам яко вали утре сутринта ще се разбере, дали операцията е минала успешно 

- polovera_9n3
Хаху, ще ти ползвам темата да питам нещо. Пак за същия пасат б5 седан на един колега от завода яко наводнен от дъжда
Та бачкаме си ние нощна и от портала се обаждат, че имало проблем с някоя кола. Отиваме с колегата и баш пасата неговия- от вътре някъде от багажника се чува зверското бучене, ама яко- чак от 200 метра се чува. Отваря багажника- яко бучене с вибрация. Нямахме ключе да откачим акуто, той вика- тва централното- вадя бушона му- не спира. Викам да не е помпа отзад? той вика не знам и както бучеше колата врътна и запали веднага, загаси, пак запали- това бучене не спира. Аз изтичах до фабриката, взех ключ и откачихме акуто- спря да бучи... сутринта го закачаме акуто- няма бучене
Пък аз доколкото знам тия пасати са с ел централно, не с вакум, или бъркам...
... Днес го видях колегата- вика направих както ми каза - омазах яко силикон на 4те алуминиеви тави, стоповете, отпуших дренажите, отпред отпуших всичко, ходил на мивка и вътре май останала само водата от предния порой. Но това якото бучене така и не разбрахме от къде е
Та бачкаме си ние нощна и от портала се обаждат, че имало проблем с някоя кола. Отиваме с колегата и баш пасата неговия- от вътре някъде от багажника се чува зверското бучене, ама яко- чак от 200 метра се чува. Отваря багажника- яко бучене с вибрация. Нямахме ключе да откачим акуто, той вика- тва централното- вадя бушона му- не спира. Викам да не е помпа отзад? той вика не знам и както бучеше колата врътна и запали веднага, загаси, пак запали- това бучене не спира. Аз изтичах до фабриката, взех ключ и откачихме акуто- спря да бучи... сутринта го закачаме акуто- няма бучене
Пък аз доколкото знам тия пасати са с ел централно, не с вакум, или бъркам...... Днес го видях колегата- вика направих както ми каза - омазах яко силикон на 4те алуминиеви тави, стоповете, отпуших дренажите, отпред отпуших всичко, ходил на мивка и вътре май останала само водата от предния порой. Но това якото бучене така и не разбрахме от къде е

Ел. централно е, не е от него бученето , при отваряне на шофьорската врата се пуска помпата в резервоара за кратко, при наводнен комфорт модул най-вероятно е окъсило някъде и отчита отворена врата и е пуснало помпата принудително.
- polovera_9n3
Добре, ама ако както казваш е помпата, с това зверското бучене и вибрации- цялата кола като я барнеш вибрираше- пък сега не... би трябвало да се прецака, сега я кара, засега няма проблем- чудна работа
...ама пък то освен помпата няма какво друго да бучи отзад. Комфорта беше ПОД водата 
...ама пък то освен помпата няма какво друго да бучи отзад. Комфорта беше ПОД водата