За да махнеш инжекцията, трябва да я замениш с нещо, което ще смесва гориво и въздух в правилните пропорции и ще ги пълни в двигателя за да работи.
Демек си ограничен от възможността на главата да се монтират различни смукателни колектори. Вариантите са моно или карбуратор, според зависи какво от тях може да стане и действаш

пасат б3 9а АГУ
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- Tsankovski
- Автомобил: VW Passat B5-5 Variant Тiptronic
- Двигател: AMX 2005 2-8 4motion Exclusive
Re: пасат б3 9а АГУ
Колега защо ти е цялата тая хамалогия, като с една обикновена газова уредба ще си супер доволен,казвам го от опит- от порядъка на 240000 км, изминати на газ с тоя същият мотор.Гърмял ми е два три пъти за 10 години, но от калпави свещи или кабели.Махнал съм голямата кръгла скоба,която е над инжекцията.При гърмеж просто излиза маркучът и след това се намества за нула време.Не ти трябват кихалки и други глупости.Задължително се спира помпата с реле,за да не я сменяш заедно с маслата
Онзи ден говорих с газаджия каза ми 450 лева с обикновенно турско газово с бутилка в мястото на резервната гума. Другия месец ще го монтира и ще пиша.
Скоро сам демонтирах имобилайзера, отделих настрани кабелчета за бензиновата помпа .Това което казваш за маркуча е много просто и умно, все едно е като бушон за клапата на дебитомера и тн.
Тези дни ми монтираха обикновена газова уредба ловато. Колата върви много добре без придръпвания, не играе на празен ход или някакви други проблеми. Върви еднакво добре и на двете горива.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Сменяй на време кабели и свещи и няма да имаш ядове.
-
- Автомобил:
- Двигател:
CryptLord написа:Тези дни ми монтираха обикновена газова уредба ловато. Колата върви много добре без придръпвания, не играе на празен ход или някакви други проблеми. Върви еднакво добре и на двете горива.
Искаше да кажеш "еднакво зле", нали?

Приятелю трябва да ти кажа че не съм марляч и Пасат като моя в такова състояние в моя край почти няма. Много я поддържам сменям всичко навреме и карам без проблеми. Като от завода е.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За щастие или нещастие доста хора тук сме карали с плочка, включително 16-клапанови мотори, където разликата във вървежа с и без плочката е очевАдна. Което няма нищо общо с това колко поддържан е даден автомобил. Щом те устройва, радвай му се, само не обяснявай колко чудесно върви и на газ и на бензин. Не, че ще си първия, де. 
О, за малко да забравя - не съм ти приятел, но, щом те влече, може всекиго да наричаш така.

О, за малко да забравя - не съм ти приятел, но, щом те влече, може всекиго да наричаш така.

- Tsankovski
Колега както ти казах вече, Пасатчето ще си върви учудващо добре с обикновена газова, моя коншник си прави 200 км/ч на газ без много мъки. Спряхте ли бензиновата помпа с реле ?
Голямата кръгла скоба за която ти бях споменал, може да ти направи мазано дебитомера, ако не си я махнал
Голямата кръгла скоба за която ти бях споменал, може да ти направи мазано дебитомера, ако не си я махнал
Благодаря че попита. Махнах скобата над дебитомера и бензиновата помпа е спряна при работа на газ. Забравих да кажа че моята дроселова е тип "яйце".
- Tsankovski
Добре си направил, ще избегнеш доста финансови мъки с това упражнение.