Задните светлини светят постоянно - Пасат Б5.5
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми добре ... обидил съм го. Но когато моя майстор я погледна веднага ми каза. Това това и това е счупено турбото е тръгнало и скоро ще трябва да се прави, колата не е много зле ако искаш взимай. И си казах .. добре ще я взема и ще я постегна постепенно. Излязоха и неща които не бяха предвидени и видяни още при смяната на ролките и ремъците още първя ремонт беше 1000лв. Както и да е .. казах .. не искам да обиждам никой, на всеки се случва да пропусне нещо или да забрави. Живи и здрави.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ми че то в тя система с задна-та реално какво има - един датчик и едно реле.Даже някои не слагат и реле с цел датчика да е по-руски тип за ключ 27
Иначе действието е лесно - намира се датчика (идея нямам къде е),разкача се и ако угаснат - ето къде е проблема.
Ако не угаснат се отива на гости при реле-то (и него не го знам къде е ама има литература за тея колички).Ако и там не е проблема се търси по кабелите.....и се разрешава.
Макар че за такава нова кола или е релето (ако има) или датчика.
Успех!

Иначе действието е лесно - намира се датчика (идея нямам къде е),разкача се и ако угаснат - ето къде е проблема.
Ако не угаснат се отива на гости при реле-то (и него не го знам къде е ама има литература за тея колички).Ако и там не е проблема се търси по кабелите.....и се разрешава.
Макар че за такава нова кола или е релето (ако има) или датчика.
Успех!
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Твоята не я знам ква е и как е, казвам ти положението на моята .... ти прави квото искаш. И не е за ново турбо а за чистене или си купувам ремонтен кит и си сменям някой части .. това е. Ако искаш да се заяждаме да продължаваме .... trunner много хора ми казват това ама аз съм инат и ще си я направя слънце
ChimeyJimmey турбото е преди задните
VW_forever да не я давам нали