:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

не ми върви пасата

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пет 09 ное 2007 19:37

rum6 написа:оххх писнами от професори-дървари дето само си чешат езиците. аз кво питам- и кви отговори само. ужжжжжжжжжжжжж тука си помагаме пък те тръгнали да ми развиват теорий как да карам и дали може или неможе повече от 200км. аз им казвам че до 195км вдига задоволително бързо и изведанж умира. а ТТТТЕЕЕЕЕЕ само глупости, един през друг. я се вземете в ръце че вече ставате за смяххххххх

Извинете многоуважавани господине, но тук хората ти помагат - опитват се да запазят твоя и още n-броя животи.
1. Нямаш ясно зададен въпрос. Само разпиляни питания, на които няма как да се отговори.
2. Ако за момент позволиш егото ти да се отдръпне малко и главата ти излезне от задника, ще видиш, че Радо ти е отговорил достатъчно ясно!
3. Скоростомера лъже!

С уважение: С. Фингаров

Потребителски аватар
intelman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот intelman » Пет 09 ное 2007 19:54

има един леко нандолнище на "тракия" дето правя 200 на метан с b3 1.8 16v KR така и нямах възможност да пробвам на бензин как ще е ... иначе на равно 180 с тоя пуст метан и един b5 зад мене искаше да ме изпреварва накрая го съжалих човека ... на бензин съм пробвал по "ботевградско" отсечката от светофара на автогара изток посока караулката 200 на бензин ма идват много неравности и става страшно ( някъде към omv-то мисля ги направи)

в момента е в бокса за датчик на "ХОЛ" ма никои не пише в темата

пп: не правете това опасно е за вас и околните просто споделям какво може колицата :oops:

Потребителски аватар
bate_pe60
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_pe60 » Пон 19 ное 2007 23:41

zdravko_1986 написа:веднага колега , давам достоверна информация- 1.8 90кс рп - 150 съм вдигал аз лично. По каталози и давот 173-175. Е това е самата истина , а тия дето ги разправят тия врели некипели да идат да си купат опел.( Пасата не е състезателна кола. Но по добро от нея нема :twisted:

да.
аз моя го взех с оригиналните документи ...
на километража си пише 220,
с РП съм, и си набира доста прилични и след 120...
на документите пише 175-179 km/h макс...
не съм се опитвал - шубе ме е ...
само 4е повече от 150 ме беше страх да дигна щото...тва бате като се залети по тая мокра и неравна магистрала...и кат тръгне некой да маневрира без мигач и в тва мокро време...заеби...доскоро карах голфа с 180-200 по магистралата , ебати мъките и страховете...

карайте си лекичко със 120-130 по магистрето и ше си стигнете живи и здрави ако са ви читави колите...

хората са го казали :
ПЪТ ВРЕМЕ - НЯМА !
сичко най-най на всички колеги !

shimbi
Автомобил: джета 2012г
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shimbi » Чет 06 дек 2007 18:53

180 направи моя пасат в Австриа на магистралата.такмо го бях купил и се пребирах от германия :D ;по каталог му дават на комбито 175;та допускам и грешка в километража :roll: .но за мен не е важно колко вдига а какви средства се отделят за него и колко е разхода му на гориво;т.е. небива да робува човек на дадена кола :D :smackbum !на бензин ми даде 7,5л.при 130км.ч.

Потребителски аватар
brainstorm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brainstorm » Чет 06 дек 2007 19:28

rum6 написа:оххх писнами от професори-дървари дето само си чешат езиците. аз кво питам- и кви отговори само. ужжжжжжжжжжжжж тука си помагаме пък те тръгнали да ми развиват теорий как да карам и дали може или неможе повече от 200км. аз им казвам че до 195км вдига задоволително бързо и изведанж умира. а ТТТТЕЕЕЕЕЕ само глупости, един през друг. я се вземете в ръце че вече ставате за смяххххххх

Колега, хората тук не са философи, а реалисти, а още по-малко са смешни. Според мен колата ти върви точно толкова колкото трябва. По принцип повече няма да може, защото 125 коня на пасатора - не са толкова много, на купе 1300кг.
Ако искаш повече, отделяш едни 5000лв. - чиптунинг, турбо каквото трябва, и тогава вдигаш малко повече...... :twisted: . До тогава успех!!!

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Сря 30 яну 2008 22:58

Евала бе мъже. Страшни сте!!!! :bowdown :bowdown :yeaha:

На всички мъжлета, които си пробват колите "КОЛКО ВДИГАТ".

Имам идея за вас. Съществува една игра, която е точно като да пробваш колко вдига 10 годишната ти колата и то 10 годишна в най-добрия случай. Играите я ще ви хареса. Казва се РУСКА РОЛЕТКА. Хубавото е, че ако гръмне ще умрете само вие. :wink:
А, и да ви кажа играта е много по ефтина от първия вариант.

Дано съм бил полезен и на rum6. death

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Сря 30 яну 2008 23:05

ако имаш катализатор ,наистина имаш проблем.

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Чет 31 яну 2008 10:57

Всичко това е вного относително. Със 2-ката ми съм правил 200, но дали са реални не знам, но това си е чисто самоубийство а може да се превърне и в убийство... Но това е друга тема. 100% имаш най-малко един прекъсвач, като ти го шунтират си махни и катализатора ако не излизаш от българия с колата и ще вдигнеш и повече. За 260 първо няма къде в България да ги направиш, второ надали ще ги направиш с този двигател. Иначе не се притеснявай, отиди в някоя туннинг фирма и ще ти махнат прекъсвача(ите). ;-)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 31 яну 2008 12:16

Айде стига толкова дивотии, а?

Върни се в “Passat”