Само да вметна една малка поправка към колегата JUVE.На халогенките няма вграден рефлектор.Просто има някакво покритие (Такова сребристо-лайняно)Което впоследствие пада.Говоря за Пасат,за Голф може да е изграден по друг начин.
тъй де тъй

Само да вметна една малка поправка към колегата JUVE.На халогенките няма вграден рефлектор.Просто има някакво покритие (Такова сребристо-лайняно)Което впоследствие пада.Говоря за Пасат,за Голф може да е изграден по друг начин.
juve написа:Само да вметна една малка поправка към колегата JUVE.На халогенките няма вграден рефлектор.Просто има някакво покритие (Такова сребристо-лайняно)Което впоследствие пада.Говоря за Пасат,за Голф може да е изграден по друг начин.
тъй де тъйВерно няма соствен рефлектор , ами има покритие , ама ако това падне ...отврат ...светят по зле и от габарит ! По неже не стига , че стойката дето държи лупата закрива светлината на 50 % ами и лупите фокусират и осират
без рефлектор ...ама се уредих ...досега към 50 мин светене - държи и си светят еднакво и правения и оригиналния ....
passattt написа:Здравейте и от мен!
Аз карам В4 от 1996 год. За въпросните халогени - два пъти съм купувал чисто нови - Хела. И двата пъти при дъжд или сняг стъклата се спукаха. Един майстор ми каза, че може да ми ги смени срещу 17 лв./бройката. Новите на хела ги копувах от D&N. по около 119 лв бройката. Не съм сменял стъклата, а преди 3-4 години ги свалих и не ги ползвам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта