Проблем с АБС на В4

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
swissmad
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот swissmad » Пет 13 юни 2008 16:06

OzzY, ще съм ти благодарен ако подледнеш кое реле е за помпата на ABS-а да го погледна иа аз.Смених спирачната течност но без успех.Като загрее работи,когато е студена -не.
Поздрави

Потребителски аватар
OzzY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OzzY » Съб 14 юни 2008 8:37

Сега забелязах, че твоя е по-нова година. Ще ти кажа днес при мен кое е релето и дано таблата да съвпадат. Но щом има разлика студено/топло, най-вероятно проблема ще е в електрониката която е в двигателния отсек до помпата на ABS-a. При B5 е доста често срещан проблем. Не знам при твоята кола електронният блок дали е на същото място. Разгледай това - http://www.passat-b5.ru/index.php?optio ... &Itemid=57

Потребителски аватар
swissmad
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот swissmad » Нед 15 юни 2008 21:32

Благодаря ти ОzzY за линка,но съм го разглеждал преди около половин година и се надявам да не е точно това.Блока на моя ABS е нещо подобно макар ,че няма -EDL,ESP и др. такива .Още не ми е мерак да отварям електрониката(но сигурно ще дойде и тоя момент-то и така работи отвреме наврвме),та питах дали има някакъв друг начин по който да му въздействаме на тоя "пад на напрежението".Иначе със спойките се справям прилично ,ама........... :D

Върни се в “Passat”