Светна ми лампата за накладките - колко км им остават ?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Чет 15 май 2008 10:55

Колеги, от снощи вечерта съм с накладки TEXTAR :) Смяната ми излезе 100лв и след нея .. О чудо ... лампата изгасна :) Предишните накладки бяха FERODO и сега си спирачките са си като преди .. Мисля си че серво помпата нещо не бачка като хората, но има време .. ще се провери :) От старите накладки имах още 2-3мм ... Не знам за колко може да стигне, но май не е много :) Благодаря много на всички! Темата мисля че вече може да се заключи :)

koziozariben
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koziozariben » Чет 12 юни 2008 6:40

Станах ме много на това мнение но и аз мисля че pagit са добри карал съм с такива и сам много доволен но все пак ти решаваш това нащо си е просто мнение :wink:

petkow
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petkow » Чет 12 юни 2008 7:03

Уважаеми колеги - много мнения - много марки....Много хора ще се усмихнат за това което ще напиша.В Ст Загора до завод Наталия вече 25 /двадесет и пет/ години изработват всички видове накладки и съединители.Даваш старите и ти лепят феродо.Няма рекламации!Не им правя реклама - но спирачките ти няма да свирят,няма да драскат дисковете и ще спират.Цените са съвсем прилични.

VALKOV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VALKOV » Пет 13 юни 2008 8:38

koziozariben написа:Станах ме много на това мнение но и аз мисля че pagit са добри карал съм с такива и сам много доволен но все пак ти решаваш това нащо си е просто мнение :wink:
:да:

Потребителски аватар
krraynov
Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
Двигател: CFGB 2012
Контакти:

PADJID

Мнениеот krraynov » Пет 13 юни 2008 21:36

PADJID накладки сложих аз преди година! Много добре работят, но тогава смених и дисковете. И аз питах питах по онова време- но.. като взех че премерих и дисковете бяха отишли почти. - предните 23мм им дават минимум- те бяха толкова. Задните- също си бяха отишли. За 90 000 км е нормално да са се сработили :). Моя съвет е да си провериш и дебелината на дисковете, ако не си ги сменял скоро...

Ии като ги го сменяш - на 2 години и спирачната течност - пише.. и не вярвай на тия дето казват че не се сменяла никога...-

Върни се в “Passat”