максималната скорост на passat b3

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
nitsodar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nitsodar » Сря 21 май 2008 8:39

Колеги,имам Passat 1.8 MI 1991.Преди 1 седмица реших да видя колко душица му е останала и можах да направя 175-178 км/ч с 3 и 4 души вътре(снимах и с GSM-а си-мога да покажа и снимката ).За 1.6 ТДИ си мисля,че е малко трудно да направи повече от 150 км/ч,но...все пак зависи индивидуално си мисля според колицата.Нека обаче да отбележа,че да правим такива скорости с 15 и 20 годишни коли граничи с.....БЕЗУМИЕТО :? ЗАТОВА-НЕКА БЪДЕМ РАЗУМНИ!!!

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Сря 21 май 2008 8:49

dj carul Пуснато на: Сря Май 21, 2008 7:36 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ай стига глупости веее..Моя е 1.9тд и преди да му направя ремонта вървече 170км/ч а е на над 1000000 км и не му беше отварян мотора.Сега не знам колко ще вдигне щот не съм го разработил още ,ама предния собственик ми каза че си е пълнил километража отначало,като го е взел!
Глупостите ги приказвате май ти и ония малолетен оли дето на баща му фр.казал че вдигал 200,на теб пък предния собственик,а общото между на бащата на оли френда и предния собственик е ,че и двамата са продавачи и за да хванат някоя риба може и да ви кажат,че тези коли са спечелили квалификациите за гран при на монако през 92 г.,ама не са ги пуснали да стартират само защото са дизел и с четири врати.Аре вижте си характеристиките на допотопните предкамерни дизелчетата от зората на масовата дизелизация :lol: и тогава приказвайте за подобни скорости,че дори въртящите ви моменти - гордостта на сегашните ТДИ при вас са долу -горе на ниво на 1.8 бензинов атмосферен мотор от същите години и мнооого далеч от 1.9 ТДИ.Та недейте гледа хвалбите на ТДИ-стите и не се сравнявайте с тях,а се осъзнайта вие не сте с 1.9 ТДИ и скоростите ,които развиват вашите машинки са си адекватни на мощността им и времената когато са правени.Карайте си ги със здраве и не вярвайте в чудеса. :wink:

Върни се в “Passat”